Ingen havde ventet, at Jyllandsserieherrerne ville kunne rykke i 3. division i denne sæson, men det er ikke desto mindre tilfældet, hvis de torsdag aften kl. 20.40 slår CIF, Aarhus i Voel Hallen.

– Det er endnu ikke lykkedes os at stille med samme hold til to kampe i træk i sæsonen. Vi ringer rundt til folk forud for hver kamp for at høre, om de har mulighed for at være med, og det er også tilfældet forud for i morgen, hvor vi foreløbig er oppe på ti mand, fortæller træner Jakob Mathiesen, der står for  holdet ved siden af, at han træner U18 drengene.

Når Jakob ringer rundt bliver han mødt med velvilje fra gamle spillere, og nogle gange har 2. divisionsholdet fået forstærkning fra BSV, hvilket har gjort, at han har kunnet råde over 2. divisions spillere på Jyllandsserieholdet.

– Grundstammen på holdet er spillere fra U18, 2, som blev lukket før jul, for at styrke Jyllandsserieholdet i et forsøg på at vende tilbage til 3. division. Jeg lovede klubben at tage mig af holdet. Det er jo gået ganske godt, konstaterer Jakob forud for opgøret.

Mød op i Voel Hallen torsdag aften, og hjælp holdet på vej mod 3. division.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com