Ugen starter godt ud. En af Silkeborg-Voel KFUM´s hovedsponsorer, JYSK, har nemlig valgt at forlænge sin aftale med klubben, hvilket indebærer at JYSK også i den kommende sæson vil være hovedsponsor i Silkeborg-Voel KFUM, sammen med Alm. Brand og WILA A/S.

Med forlængelsen af aftalen vil JYSK i den kommende sæson gå ind til den tredje sæson som hovedsponsor i klubben.

Mikael Bak, adm. direktør i Silkeborg-Voel KFUM, udtaler følgende: Det glæder mig rigtig meget, at JYSK har valgt at forlænge sin aftale i klubben. Denne aftale er med til at give os et rigtig godt boost frem mod forårets vigtige kampe, ligesom det er rart at kunne vinge denne aftale af for den kommende sæson. Jeg har i årene været meget tilfreds med samarbejdet med JYSK, og jeg ser frem til fortsættelsen.

Jan Bøgh, CEO JYSK, siger om forlængelsen: Vi er rigtig glade for vores aftale med Silkeborg-Voel KFUM. Det er en klub med et stærkt bagland, som skaber det nødvendige fundament for at nå endnu længere. I JYSK ser vi derfor frem til det fortsatte samarbejde, der skal være med til at sikre, at Silkeborg-Voel i fremtiden kan spille med i toppen af ligaen i JYSK arena.

Forhåbentligt vil ligaholdet fejre forlængelsen af aftalen med en sejr i mandagens vigtige kamp mod Ajax København, der spilles mandag aften kl. 19.30 i Bavnehøj Arena i København.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com