JYSK øger støtten til elitesporten i Silkeborg med ny aftale som hovedsponsor for Silkeborg-Voel KFUM

JYSK Arena i Silkeborg danner i disse dage rammen om Final4-turneringen i Santander Cup for de danske håndboldkvinder.
JYSK Arena er også hjemmebane for håndbolddamerne i Silkeborg-Voel KFUM, når de tørner ud i Primo Tours Ligaen.

Det bliver endnu tydeligere fra januar 2017, hvor det blå og hvide JYSK-logo, også vil være at finde på de grønne Silkeborg-Voel trøjer, efter JYSK netop er blevet præsenteret som ny hovedsponsor.

– JYSK støtter massivt op om elitesporten i Silkeborg som hovedsponsor for håndboldherrerne i Bjerringbro Silkeborg, JYSK Arena og opførelsen af det nye stadion JYSK Park. Det er helt naturligt for os nu at udvide det engagement gennem et sponsorat af håndboldkvinderne i Silkeborg-Voel KFUM, som gør det godt i ligaen, siger Jan Bøgh, administrerende direktør i JYSK.

Et godt match
Han ser mange ligheder mellem værdierne i topsport, og de værdier, som JYSK er bygget på.
– Der et godt match mellem de værdier, der findes i elitesporten og i Silkeborg-Voel KFUM, og de værdier, vi arbejder efter i JYSK. Det kommer blandt andet til udtryk i vores slogan ’bring dedication – meet possibilities’, som jo også i høj grad gør sig gældende inden for elitesport, siger Jan Bøgh.

Direktør i Silkeborg-Voel KFUM, Mikael Bak, glæder sig ligeledes over aftalen med JYSK, som er faldet på plads efter en periode uden hovedsponsor.

– Vi er meget stolte over at kunne præsentere en stor, anerkendt virksomhed som JYSK som ny hovedsponsor. Det er et fantastisk brand at blive identificeret med, og så håber vi selvfølgelig samtidig, at støtten fra JYSK kan være med til at bringe os et skridt videre rent sportsligt, siger direktør i Silkeborg-Voel KFUM, Mikael Bak.

I Silkeborg-Voel er der forsat plads til yderligere to hovedsponsorer.

Fakta

  • Sponsoratet gør sig foreløbigt gældende for den sidste halvdel af sæsonen 2016/17, samt de to næste sæsoner frem mod sæsonen 2018/2019
  • Santander Cup, også bedre kendt som landspokalturneringen, spilles i JYSK Arena i Silkeborg den 29. – 30. december, hvor vinderen skal findes blandt de fire deltagende hold – TTH Holstebro, Randers HK, FC Midtjylland og Viborg HK
  • Håndboldkvinderne i Silkeborg-Voel KFUM indvier de nye spillertrøjer med JYSK-logo, når de spiller den første kamp efter jul den. 4. januar 2017 mod Odense HC

Om JYSK
JYSK GROUP har et skandinavisk udgangspunkt: Den første butik åbnede i Danmark i 1979, og i dag har JYSK GROUP over 2.400 butikker og 21.000 medarbejdere i 47 lande. I Tyskland og Østrig er navnet Dänisches Bettenlager – i resten af verden JYSK. JYSK GROUP ønsker at være et godt tilbud for alle og har en ambition om at blive udbredt i hele verden. Bag JYSK GROUP står stifter og ejer Lars Larsen, der blandt andet også ejer møbelkæderne Bolia.com, IDEmøbler og ILVA. Den samlede omsætning i LARS LARSEN GROUP er på 27 milliarder kroner.

Kontaktinformationer:
Direktør i Silkeborg-Voel KFUM, Mikael Bak, 28 57 58 42.
Communications & CSR Director JYSK, Rune Jungberg Pedersen, 52 19 97 53.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com