Helene Kindberg er klar til fredagens kamp mod Aarhus United

På fredag spiller vi hjemmekamp mod Aarhus United, hvilket vi ser rigtig meget frem til. Det bliver helt sikkert en intens fight, som det plejer at være når vi møder Aarhus United. Hvis vi formår at spille det spil, som vi er gode til, så tror jeg også på, at vi kommer til at vinde. Men det kræver også, at vi er klar fra start, da Aarhus United er et godt hold, som altid kæmper 110 procent med alt hvad de har.

Vi har trænet godt og evalueret vores sidste kamp mod Ringkøbing, hvor der var nogle ting, vi gerne vil gøre endnu bedre både individuelt og som hold. Vi er rigtig glade for den sejr over Ringkøbing, men jeg synes også vi kan spille på et højere niveau, og det håber jeg vi kan finde frem mod Aarhus United på fredag.

Personligt er jeg ubeskrivelig glad for endelig at være tilbage på banen med holdet og jeg føler, at jeg kommer tættere og tættere på mit gamle niveau, men accepterer også at det kan tage tid, når jeg har været ude i 14 måneder med skade.
Jeg vil i hvert fald give den alt hvad jeg har på fredag sammen med mine holdkammerater, hvor vi går benhårdt efter de to point og så tror jeg, at det bliver en virkelig fed kamp at spille og det glæder vi os til.

Vi håber at I vil komme i hallen, og være med til at heppe og skabe god stemning på fredag, når vi spiller kl. 19:00 i JYSK arena.

Køb din billet til kampen her: Billetsalg.dk ApS.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com