Susann Müller blev med sine ni mål og i øvrigt flotte overskudsspil gennem hele kampen kåret til kampens bedste spiller og modtog traditionen tro både en kunstgave fra kulturpartner Bente Aarøe og en flot buket blomster fra Korsbakkes Planteskole. Den storspillende bagspiller spillede med et flot overblik og overskud og var dermed en vigtig brik i fredagens etmålssejr over Randers HK.

– I dag var første gang (måske også mod Ringkøbing), hvor jeg følte, at vi spillede som hold. Og der kan vi slå alle. Alle kommer og bidrager med noget, og det er vigtigt. Vi flytter bolden godt, så det bliver nemmere for os allesammen og er gode til at spille hinanden op, roste Susann Müller sine holdkammerater i omklædningsrummet efter sejrssangen havde lydt et par gange.

Efterfølgende forklarede kampens topscorer, hvordan det gode spil var forløsningen af rigtig mange gode træninger.

– Jeg synes, jeg har set noget rigtig godt i de sidste træninger, men vi har ikke kunnet få det overført ordentligt til kampene. Og det er synd med det her hold. Vi har så mange gode spillere og et godt mix af spillere med meget erfaring og mindre erfaring. I dag lykkedes flere af vores ting, og vi kæmpede sammen som et hold. Det gør det bare ekstra fedt at vinde en kamp, hvor vi har stået sammen som hold på den måde, vi gjorde i dag.

Det var en lidt særlig kamp for Susann Müller, der fredag spillede over for sin bedre halvdel, Nina Müller, der stod for fem af Randers’ 26 mål.

– Det er lidt specielt hver gang, men vi har prøvet det før, så vi tænker ikke så meget over det mere. Det er to forskellige ting for os – business og vores privatliv, så vi har heller ikke snakket så meget om kampen inden og har også aftalt, at vi skal lægge den bag os, når vi kommer hjem, tilføjer Susann Müller med et smil.

Müller og resten af holdet spiller næste kamp i morgen aften ude mod København Håndbold. Et hold, Susann Müller ikke kender alt for meget til, men glæder sig til at spille imod.

– Jeg har set lidt kampe med dem og kender flere af spillerne fra landskampe, men ellers ved jeg faktisk ikke så meget om dem. Det bliver en spændende kamp. Vi har ikke noget at tabe, så vi skal bare gå ind og give, hvad vi har og måske snuppe et point eller to, lyder det fra Susann Müller.

Kampen mod KBH Håndbold spilles tirsdag den 23. oktober kl. 19.00 og kan følges på tophååndbold.dk

Også ros fra cheftræner Jakob Andreasen
Cheftræner Jakob Andreasen havde også let ved at finde de rosende ord til sine spillere i omklædningsrummet efter kampen, hvor han stemte i topscorerens betragtninger:

– Det var ligeså svært, som det er, når man ligger i de der tætte kampe og det hele ikke bare ruller, men for pokker, det er godt kæmpet. Fedt, at I holder skruen lige i vandet. Langt hen ad vejen er det jo bare det, at man har den der hjemmebanefordel, og den synes jeg, vi griber i dag. Det ville være til at tude over at tabe med et mål, når man ved, man kan trykke dem med det der hjemmebanepublikum. Det var dejligt at have publikum i ryggen, og at vi griber den i dag, lød det fra en tydeligt glad Jakob Andreasen.