Seks sejre i de første seks kampe i 2024. Bedre kan det ikke gøres. Senest med den sensationelle sejr over København Håndbold på udebane.
I aften gælder det Skanderborg, som Silkeborg-Voel har revanche til gode imod.
Spørgsmålet er om den gode stime kan fortsætte.
”Det håber vi da. Der er da mulighed for, at vi kan spille med om sejren. Det er helt klart vores ambition, at vi skal en sejr igen. Vi er inde i en god stime med masser af selvtillid, og den bølge rider vi gerne videre på,” siger cheftræner Peter Schilling Laursen.
I efteråret vandt Skanderborg med cifrene 30-26.
”Men ikke nok med det. Vi var bagud med 18-10 ved pausen og var ikke i nærheden af at vinde den kamp. Lige siden jeg så Skanderborg i opstarten til sæsonen, har jeg ment, at det er et godt hold. Der er meget bund i det, de laver, og de har rigtig mange gengangere, så de kender hinanden rigtig godt. Det har givet dem noget kontinuitet, der i hvert fald i efteråret gjorde, at de stod et godt sted,”, siger Silkeborg-Voel træneren.
Han har respekt for Skanderborg før mødet i aften.
”Vi vidste godt, at vi kunne få problemer derude, og vi ved, at vi sådan set også kan få det i aften. De taber kun med et mål ude til Odense, og de har drillet flere af de store hold og vundet stensikkert over os.  Det er selvfølgelig et hold, som vi har meget respekt for, og vi går ydmyge ind til opgaven. Så selv om det går godt, så er vi nødt til få benene ned på jorden og gå ydmygt til værks.”
Peter Schilling  Laursen roser alle sine spillere for den gode start på det nye år.
”Thea Rasmussen har spillet et fremragende januar, og det har det fleste, for vi har jo vundet hver gang. Men Thea har fået masser af ansvar og været god på afgørende bolde. Det er dejligt at se, at vi i mange perioder spiller med Thea Rasmussen på 21 år, Karen Klokker på 21 og Maria Holm på 22 år. Det er nogle unge piger, der afgør tingene”, siger Peter Schilling Laursen.
Han er også imponeret over, hvor vellykket det har været at få Karen Klokker ind på holdet for gravide Line Skak.
”Den integration er gået  overraskende hurtigt, og hun er faldet rigtig godt ind. Det skal hun have masser af ros for. Hun arbejder bare benhårdt med alt, hvad der er. Det er bare dejligt.
Og der er ingen, der kan tage de seks januar-sejre fra os, og det håber jeg, vi  kan arbejde videre med mod Skanderborg”, siger Peter Schilling Laursen.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com