Søndag eftermiddag tog Silkeborg Voel imod Ikast FS i Voel hallen.
Og lad mig med det samme sige. Av for den lede hvor blev Voel kørt over.
Jeg har stor respekt for Voels spiller de kæmpede rigtig godt, men når nu Helle stiller op med 4 liga spillere og hende selv på sidelinjen. Hulk hulk !!! så er det altså op ad bakke og i modvind også selv om hallen har et jævnt gulv og den er lukket i begge ender. Snøft
Voel blev sat under pres fra kampens start og da de første 30 min. var gået var kampen tabt for længst. For på mål tavlen stod der 6 – 17. Pyha Voel pigerne havde brug for den pause.
Anden halvleg blev bedre for Voel, de kæmpede godt, men overmagten var alt for stor. Da de 60 minutter var gået stod stillingen på 20 – 32.
Man må bøge sig for overmagten, Ikast vandt fortjent, men de snød altså. Syntes jeg.
Fik Voel så slet ikke noget ud af kampen ?. Jo jo, som en tilskuere opmuntrende sagde de kan da bruge det som løbe træning. Jeg syntes dog at Voel spilleren godt kan tage dele af deres forsvars indsats med sig. Især tænker jeg på anden halvleg. Og så det at de aldrig gav op. Af de trætte spillere der gik fra banen skal nævnes, Camilla Reinholt Pedersen som fik comeback efter en 4 mdr. frivillig pause, dejligt at se at Camilla ikke helt har glemt spillet i den tid. Kathrine Mikkelsen som sled sig igennem samtlige 60 min. Sara Kececi som tog godt fra i målet de sidste 30 min. Og så dagens Voel spiller, som i dag fik skudt sig igennem Ikasts forsvar, Christina Truelsen flot indsats, mere af det bitte bitte.
Silkeborg Voels mål blev scoret af: Christina Truelsen 7, Juliane Ostenfeldt og Kathrine Mikkelsen 3, Sara Sølvsten 2, Stine Aaen 2 (1), Camilla R Pedersen, Maj Rytter og Signe Georgi 1 + Sara Kececi 14 (1) og Caroline Okkels 2 redninger.
Vurdering af hal: 3* (hyggelig og brugbar)
Vurdering af dommere: 3*↑ (ganske få fejl)
Vurdering af publikum: 3* ↑ (der var liv i hallen selv om det var en ensidig affære)
Kampen er set og vurderet af Verner Sørensen

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com