Tirsdag aften tog Silkeborg Voel 2 div. damer imod IK Skovbakken (IKS) i Voel hallen.

Voel stillede med et afbuds/skades ramt hold, dog med en ny spiller, nemlig Julie Ågård som lige gav en arm med på 2 div.

Voel kommer ikke specielt godt fra start i kampen. IKS viser deres skud styrke fra distancen og Voels keeper har ikke en særlig heldig første halvleg. Der er en / to episoder i halvlegen jeg lige vil beskrive for de irritere mig. Der er i mine øjne en skuespiller på banen som tiltrækker sig min opmærksomhed, hun begår et frikast, men ved at stønne højt får hun bolden og efterfølgende forsøger hun at spille sig til en udvisning til Voel. Det er så usmageligt i mine øjne, at jeg bliver nød til at skrive om det her. Det lykkes dog ikke for hende, men de to dommere giver hende desværre medhold i første omgang. Voel hænger dog på og får udlignet et min. før slutfløjtet, dog hamre IKS bolden i nettet inden pausen til stillingen 13 – 14

Anden halvleg starter heller ikke godt for Voel, IKS udbygger forspringet. Flere gange i de første 20 min. er IKS foran med tre mål. Voel har dog ikke tænkt sig at give op og de kæmper stædigt videre. Cirka midtvejs bliver Voels keeper ramt i/ ved hovedet ikke med vilje, men derfor gøre det jo stadig ondt. Om det er det der efterfølgende tænder Bente i en sådan grad at hun snupper det meste af det der kommer ind til hende skal være usagt, men noget er der sket. Cirka samtidig brokker den spilleren jeg beskrev i første halvleg til en to min. udvisning. Dommerne har måske alligevel set noget af det jeg så. Voel øjner en lille åbning og satser, satsningen bære frugt og med ca. 10 min. igen står de to hold lige. Voel går op i et fem et forsvar og det ser ud til at det tager pusten fra IKS. Pludselig er det Voel der føre og ved solidt forsvars arbejde og udnyttelse af angrebene trækker Voel fra. Med to min. igen og en Voel føring på to mål kaster IKS sig frem i et hel bane pres. Det får ikke Voel til at ryste på hånden, de spiller klogt rundt og får udbygget føringen. I det sidste angreb ender bolden ude ved Signe Krogh på venstre fløj, Signe flyver fantastisk flot ind over stregen og skruer i bedste landsholds stil bolden i mål til slut resultatet 29 – 25

Jeg syntes egentligt at det var en noget rodet kamp i 40 – 45 min. Da jeg efter kampen siger det til Voel træner Benny Brandt er hans forklaring at det efter hans opfattelse er på grund af at de to hold igennem det meste af kampen må lave om på deres taktik igen og igen. For med til historien høre det at Julie Ågård i store dele af anden halvleg bliver mandsopdækket. Det får Voel til at ændre taktik og da Voel efterfølgende går frem i fem et forsvaret må IKS ændre deres taktik. Voel holdet skal roses for deres tro på at det kunne lade sig gøre, de piger giver sku ikke op bare fordi de er bagefter, super flot kæmpet. Strunge, Sølvsten, Mikkel, Calmer og Niko fighter fantastisk i forsvaret. At Mikkel så laver 12 målgivne assist er heller ikke så skidt endda. Krogh gav prøver på sit flotte fløjspil og Julie Ågårds betydning må jeg ikke glemme at nævne. Flot ind hop Julie, du skal være så velkommen til at give flere prøver på dit fantastiske skud. Jeg må nok hellere huske at rose dagens “måske” bedste spiller, hun bliver bedre og bedre som sæsonen skrider frem og hun kommer i træning/form. Hun laver kun en enkelt bøf i aften, men den nævner jeg ikke her for den skulle man have været tilstede i hallen for at opleve. Hvis du kære læser ikke allerede har gættet det må jeg nok heller oplyse at der er tale om Cecilie Dalmose. Flot arbejde Cecilie, du gav den gas i aften, det er en fryd at se.

Silkeborg Voel Kfums mål og redninger blev lavet af: Cecilie Dalmose 9, Julie Ågård 7, Mathilde Strunge 4, Signe Krogh 3, Helene Calmer og Nikoline Jeppesen 2, Kathrine Mikkelsen og Sara Sølvsten 1 + 16 redninger af Bente Jeppesen.

Vurdering af hal: 4* (hyggelig og brugbar med speaker)

Vurdering af dommere: 4* (de gjorde sig positiv bemærket ved ikke at gøre sig bemærket)

Vurdering af publikum: 4* (de støttede godt op om hjemmeholdet og så gør de det fantastisk godt med hensyn til fair play, er en spiller gået i gulvet så klapper man når vedkommende kommer på benene igen om det er ude eller hjemmeholdets spiller)

Kampen er set og vurderet af Verner Sørensen

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com