Helene Kindberg blev både kampens højdespringer og kampens spiller.

Midtvejs i 2. halvleg førte Silkeborg-Voel med 10 mål: 26-16. Men med fem mål i træk kom Ringkøbing  på 26-21, og gæsterne fortsatte sit overraskende comeback. Med fem og et halvt minut igen var stillingen 28-25.
Helene Kindberg og Eira Aune kom på banen igen og scorede to hurtige mål. Sejren kom alligevel ikke i fare og sluttede på cifrene 32-29.
Ringkøbing skal have ros for aldrig at give op, selv om så svært ud i det meste af kampen. Silkeborg-Voel lagde hårdt ud med tre hurtige mål til 3-0, og øgede derfra hurtigt til 9-3. Takket være ikke mindst Helene Kindberg, der scorede efter behag og stod noteret for fem fuldtræffere i første halvleg.
Og det var Kindberg både her og der og alle vegne, for hun scorede også fem  gange efter pausen og tog begge titler både som kampens spiller og kampens højdespringer. De øvrige Silkeborg-Voel-spillere fulgte trop.Annika Jakobsen var træfsikker før pausen fra højre fløj og Ann Grete Nørgaard var det på straffekast.
Maja Laursen fik kom tid på banen men nåede at score to mål.
Ringkøbing var Corona-ramt på et par afgørende pladser., og det var tydeligt svært for gæsterne.Annika Jakobsen kunne gøre det til 11-5, og så meldte Eira Rune sig ind med to mål i træk. Silkeborg-Voel førte 17-9 ved pausen.
Anden halvleg fik aldrig samme kvalitet, men de to point var sikre nok.
I det første opnår mellem de to klubber vandt Silkeborg-Voel på udebane med 24-26, så Ringkøbing er et hold, man aldrig skal undervurdere.
Foruden sine 10 mål stod Hele Kindberg for tre assists, men Sofie Bæk stod for ikke færre end syv bassist og Eira Rune for fire.

BAMBUSA Kvindeliga:
Silkeborg-Voel KFUM – Ringkøbing 32-28 (17-9)
Målscorere:
Silkeborg-Voel: Helene Kindberg 10, Ann Grete Nørgaard 5(3), Line Skak 3, Annika Jakobsen 3, Eira Rune 3, Maja Larsen 2, Sofie Bæk 2, Mathilde Kristensen 2, Louise Ellebæk 1, Julie Jensen 1.
Ringkøbing:Julie Holm 7, Nanna Hinnerfeldt 7, Sascha Juul 6, Marigone Hajdari 3, Caroline Svarre 3, Rikke Jensen 1, Jane Mejlvang 1,
Udvisninger:
Silkeborg-Voel:Mathilde Kristensen
Ringkøbing: Caroline Holm, Caroline Holm
Stillinger undervejs: 3-0, 9-3, 11-5, 13-6, 15-8, 17-9, 19-9, 22-12, 26-16, 26-21, 28-25, 30-25, 31-28, 32-28