Der var grund til store smil. Kampens spiller blev Stine Bonde, der stod en rigtig god kamp på 39 i redningsprocent.

Silkeborg-Voel sprudlede, og spillerne havde gemt et par nytårsraketter til den første hjemmekamp i det nye år. Og de blev fyret af fra start.
Det blev en flot sejr på 35-30 over Sønderjyske, og de to hold ligger nu begge med 14 point.
Aftenen var indledt med en trænerforlængelse med Peter Schilling Laursen på to år og hyldest til Natasja Andreasen for kamp nummer 100.
Med det in mente gik det hele efterfølgende op i en højere enhed inde på banen.
Silkeborg-Voel fik en forrygende start på kampen og efter otte minutter førte hjemmeholdet med 5-1. Holdet viste virkelig parathed.
Og det fortsatte med mål på stribe godt fordelt imellem ni forskellige spillere. Forsvaret fungerede og i målet stod Stine Bonde en flot halvleg med 11 redning på 25 skud og dermed med en redningsprocent på 44.
Sønderjyske indkasserede to udvisninger i første halvleg, og Silkeborg-Voel forstod at udnytte overtallet – godt sat i scene af Marigona Hajdari.
I slutningen af halvleg var Sønderjyske ved at komme bedre med, men med tre mål i streg i slutfasen landede pausestillingen på 21-14.
Anden halvleg begyndte langsomt at lugte af spænding efterhånden som Sønderjyske forsøgte at rykke tættere på. Den mindste forskel blev på tre mål flere gange, men hver gang kunne hjemmeholdet svare igen. Alle bød ind.
Peter Schilling Laursen var da også en meget tilfreds træner:
“Parathed var punkt et i vores taktiske oplæg. Og vi var klar på alt. Vi havde talt om at gå hårdt til Sønderjyske, og forsvaret fungerede godt udenudvisninger2, siger peter Schilling Laursen.
Han var ikke nervøs, da holdet kun var foran med tre mål 10 minutter før tid.
“Jeg havde fuld tillid til de spillere, som jeg sendte på banen, og det blev også løst. Pointmæssigt ligger vi i et stort midterfelt nu i Ligaen, og i de næste kampe blive det nogle små finaler hver gang, når vi møder Horsens og Aarhus i de næste kampe,” siger træneren.
Han roser alle spillere, for alle bød ind med masser af power.
“Det er svært for modstanderne at forholde sig til, og vi kunne løbe med dem i 60 minutter,” siger Peter Schilling Laursen.
Kampens spiller i Silkeborg-Voel blev Stine Bonde.
Hos Sønderjyske blev det Sarah Paulsen.
Kampens højdespringer hos Silkeborg-Voel blev Andrea West Bendtsen.

KVINDELIGAEN
Silkeborg-Voel – Sønderjyske 35-30 (21-14)
Målscorere: Silkeborg-Voel: Maja Edling 5, Mathilda Lundstrøm 5, Thea Rasmussen 4, Maja Laursen 4, Sara Madsen 3, Marigona Hadjari 3, Andrea West Bendtsen 3, Karen Klokker 2, Natasja Andreasen 2, Andrea Jacobsen 2, Maria Holm 2
Topscorere for Sønderjyske: Sarah Paulsen 8, Nicoline Olsen 6
Udvisninger: Sønderjyske: Olivia Simonsen 2x 2 minutter, Louise Ellebæk
Stillinger undervejs: 5-1, 8-2, 10-4, 13-6, 17-19, 17-12, 18-14, 21-14, 23-14,  23-18, 25-22, 28-25, 31-28, 33-29, 35-30
Tilskuere: 754

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com