Natasja Andreasen blev kampens spiller hos Silkeborg-Voel.

80 mål i alt fordelt med 41 til Silkeborg-Voel og 39 til Horsens.
Det blev slutfacit på en forrygende målfest i JYSK arena efter en flot føring på 24-17 ved pausen.
Det var ikke kun revanche for pokalnederlaget i Horsens, men det var også en revanche for hele holdet efter nederlaget i Aabenraa til Sønderjyske.
Slutfasen blev med nerver uden på tøjet, for langsomt kom Horsens tættere og tættere på og fra 40-32 rykkede Horsens op på 40-37. Det blev 41-37, 41-38, inden kampen sluttede på de 41-39. I den fase var Andrea West Bendtsen største skudtrussel med fire af sine syv mål.
Men da Maja Laursen kunne score til 41-37 med lidt under to minutter tilbage lignede det en sejr.

Sultne efter revanche
Cheftræner Peter Schilling Laursen var en glad mand efter sejren.
“Vi var sultne efter revanche mod Horsens, og det var også motivationen til at angribe den her kamp. Selvfølgelig havde vi fokus på kampens taktik, og hvad Horsens kom med, men der var også noget sult i, at vi gjorde en anden figur end i anden halvleg i Horsens og i lørdags i Aabenraa. Vi trængte virkelig til en oprejsning”, siger Peter Schilling Laursen.
Han kunne følge en flot indsats hele vejen rundt med Natasja Andreasen, Mathilda Lundstrøm og Andrea West Bendtsen som de mest markante i angrebsspillet.

Forrygende start
Silkeborg-Voel fik en forrygende start på kampen og efter blot 10 minutter førte hjemmeholdet med 11-1.
Der blev spillet inspireret angrebshåndbold, forsvaret stod godt og Stine Bonde rullede gardinet ned i målet. Hun havde flere redninger af skud fra totalt fri modstander.
Målene blev fordelt godt på otte spillere hos Silkeborg-Voel i første halvleg.
Horsens tog time-out og forsøgte sig med syv mod seks spillet, men delt fortsatte Stine Bonde med redninger og dels begik gæsterne fejl, som kostede mål.
Stine Bonde stod med en redningsprocent på 28, men hun havde ni redninger alene i første halvleg.
“Vi havde gode forudsætninger for at få så god start, når Stine Bonde tager det hele. Det blev en virkelig god start, som vi kunne læne os lidt i i resten af kampen: Alligevel blev det spændende til sidst, fordi Horsens er et kvalitetsmandskab, der bliver ved med at trykke på i syv mod seks spillet. Vi kan ikke undgå, at der kommer chancer. Vi scorede næsten dobbelt så mange mål som i Aabenraa. Det er betyder så meget med energi og udstråling og en god hjemmebane,” siger Peter Schilling Laursen.
Natasja Andreasen kunne også glæde sig over, at holdet fik sig revancheret og ikke mindst den gode start på kampen.
“Vi havde så meget, vi skulle have revancheret. Og vi ved godt, at vi er gode, når vi løber, og det gjorde vi bare fra start. Det så dejligt ud på tavlen. VI fik også straffet deres syv mod seks spil nogle gange.Det havde vi trænet en del i. Det blev dog lidt forkrampet i de sidste 10 minutter, men jeg havde følelsen af, at vi havde kontrol med kampen,” siger Natasja Andreasen.

.Kampens spiller hos Horsens blev Melanie Bak. Hos Silkeborg-Voel blev det Natasja Andreasen, mens kampens højdespringer blev Andrea West Bendtsen.

Silkeborg-Voel næste kamp på udebane på onsdag mod Aarhus.

Kvindeligaen:
Silkeborg-Voel – Horsens HE 41-39  (24-17)
Målscorere for Silkeborg-Voel: Mathilda Lundstrøm 8, Andrea West Bendtsen 7, Natasja Andreasen 6, Line Skaka 5, Maja Laursen 4, Thea Rasmussen 4, Maria Holm 4, Maja Edling 3(3)
Topscorere for Horsens: Annika Meyer 9, Melanie Bak 8, Mai Kragballe 7,
Udvisninger: Silkeborg-Voel 1, Horsens 1
Stillinger undervejs:4-1, 11-1, 15-9, 16-10, 20-11, 22-16, 24-17, 25-20, 29-24, 33-27, 40-32, 40-37, 41-39

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com