.På tirsdag går det endelig løs for Silkeborg-Voel i Boxer Dameligaen, når holdet på udebane møder Nykøbing Falster, som også var modstanderen i sidste uge i Santander Cup, og hvor det blev til en forholdsvis sikker sejr til de grønne fra Voel.

Sara Kececi fik ikke meget spilletid i den kamp, men kom dog ind og tog to straffekast, på nogle vigtige tidspunkter i kampen. Også i forhold til den kommende sæson, så ligner hun endnu engang et sikkert 2. valg i målet, hvor Stine Bonde lige nu er en sikker starter. Sara Kececi, der kom til klubben i sidste sæson fra Vejen EH, har dog tænkt sig at kæmpe for det, og hun er på jagt efter mere spilletid.

– Jeg satser selvfølgelig på, at få noget mere spilletid, end jeg gjorde i sidste sæson, hvor jeg udviklede mig rigtigt meget. Træningsmiljøet betyder dog også meget for mig, og det føler jeg at klubben tilbyder mig, så jeg fortsat bliver bedre. Stine Bonde har en lidt anden stil end mig, og kan jeg tage det bedste fra hende, og supplere med noget af det jeg kan, så er jeg sikker på, at det godt kan gå hen og blive spændende, siger Sara Kececi til silkeborgvoel.dk.

Den unge keeper har ikke noget problem i forhold til at forberede sig op til kampen, til trods for at hun godt ved, at hun formentligt ikke får meget spilletid. Hun er dog klar til at gribe chancen hvis den opstår, og det holder hende motiveret.

– Jeg har vænnet mig til situationen, og jeg forbereder mig til alle kampe med den tanke, at jeg skal stå. Hvis Stine bliver skadet under opvarmningen, skal jeg være klar til at tage over, og det er sådan jeg forbereder mig. Så er der kampe hvor jeg sidder på bænken, men sådan er det som 2. valg, og det har jeg lært at acceptere, lyder det ærligt fra Sara Kececi.

Tirsdag aften går det så løs mod Nykøbing Falster, og efter den flotte sejr mod netop Nykøbing i Santander Cup, så burde forventningerne til en sejr være høje, men helt så enkelt mener hun ikke det er.

– Vi spillede med højt tempo og med mange afleveringer, fik splittet deres forsvar ad og scorer mange mål. Samtidig havde vi godt styr på dem i vores forsvar, og så vinder man kampe, lyder den enkle forklaring på sejren fra Sara, men hun forventer ikke, at det bliver nogen “walk-over” på tirsdag.

– De har et rigtigt fint hold, og de har selvfølgelig set kampen fra sidst, og skal nok komme med noget mere, og har formentligt fået forberedt noget nyt, så det bliver en helt anden kamp tror jeg, men vi går da helt sikkert efter sejren uanset hvad.

Kampen starter klokken 19.30 g kan følges på TV2 Sport og Silkeborg-Voels Facebook side.