Silkeborg-Voels landsholdsaktuelle højreback, Helene Kindberg, har sat sin underskrift på en ny to-årig aftale med Silkeborg-Voel.

Ikke overraskende er begejstringen stor over denne forlængelse.

”Vi er rigtig glade for, at Helene Kindberg har sat sin underskrift på en ny aftale med klubben. Det vidner om, at vi har ambitioner som klub, og at danske topspillere finder vores klub attraktiv. Næste opgave for os og Helene er, at hun skal komme godt tilbage ovenpå sin skade.  Så vil hun forhåbentlig igen være en stor profil for os, og derved igen bringe sig selv i nærheden af landsholdet”, udtaler direktør Mikael Bak.

Fra Helene Kindberg lyder det: ”Jeg har haft nogle gode år i klubben, hvor jeg har været i en god udvikling, og jeg tror på, at den gode udvikling holdet og jeg har været i, kan fortsætte. Der er et fantastisk godt miljø i Silkeborg-Voel, som ikke mange kan hamle op med, hvilket også har været en væsentlig faktor for mit valg. Nu ser jeg frem til, at jeg kan få genoptrænet og komme tilbage på banen”.

Helene Kindbergs personlige sponsor, Trium Pumper, har ved samme lejlighed forlænget sin aftale med Silkeborg-Voel, og de vil fortsat være hendes personlige sponsor, når hun igen er på banen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com