Søndag eftermiddag bød på sæsonens første pointtab for Silkeborg-Voel, som ellers havde et fint overtag på kampen i Gråkjær Arena i Holstebro i de fleste af de 60 minutter. Derfor var det heller ikke et af de point, der blev hverken jublet eller smilet over blandt spillerne efter kampen.

– Vi er skuffede. Vi var foran i så stor en del af kampen og de så lige til sidst kommer op med uafgjort. Så den er tung, synes jeg, sagde Helene Kindberg i minutterne efter slutfløjtet.

Alligevel var der også en snert af lettelse at spore hos den unge bagspiller.

– De kunne også have scoret i de sidste sekunder, så vi er også glade for at få et point, men det er selvfølgelig ærgerligt, for jeg synes langt hen ad vejen, at vi havde gode muligheder for at tage de to point.

Helene Kindberg selv blev skiftet ind kort før, vi var midtvejs i første halvleg, da TTH var foran 5-2. Backtalentet løb her ind og tog ansvar fra sit første angreb, hvor hun med to hurtige scoringer bragte Silkeborg-Voel på både 5-3 og 5-4, og kunne sammen med holdkammeraterne de næste par minutter glæde sig over at vende 5-2 til 6-9. Herfra bankede Kindberg igen sig selv på tavlen med scoringer til først 7-11 og kort før pausen til 8-12.

– Det gik jo fint. Jeg kommer ind og laver nogle kontramål. Vi har meget fokus på at løbe kontra og vi skal hurtigt op i banen. Det er også noget, jeg godt lide, så jeg kommer egentlig ind og er klar på at løbe de her kontra og hurtig midte. Så der får vi scoret nogle mål og kommer lidt tilbage på det. Det synes jeg fungerer godt, at vi alle løber op i kontraen.

Efter fire kampe og syv point mod Skanderborg, Ringkøbing, Ajax og TTH, venter nu Nykøbing Falster, der har ligget i toppen af ligaen de seneste sæsoner, og som også allerede har indtaget førerposition med maksimum antal point efter de første fire runder.

– Vi skal bare gøre det vi er bedst til. Vi skal selvfølgelig se på, hvad der har virket i de første kampe, og hvad der ikke har virket. Vi skal holde os til vores koncept og blive ved med at løbe en masse kontra og stå godt i forsvaret, så er jeg sikker på, det nok skal blive en god kamp, lyder det optimistisk fra Helene Kindberg.

Kampen mod Nykøbing Falster spilles fredag den 14. september kl. 18.30 i JYSK arena. Køb billet til kampen her.

Se interviewet med Helene Kindberg og få et lille glimt af kampen i Holstebro. Klik her

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com