Silkeborg-Voel var taget til kampen mod Randers med god selvtillid, efter to sejre over Team Esbjerg og FCM Håndbold. Spillet var dog langt fra i top i dag, og derfor tabte holdet til et godt spillende Randers-mandskab med 32-26.

1. halvleg startede rigtigt fint for de grønne, og fik hurtigt bragt sig på 1-3, blandt andet takket være en særdeles træfsikker Trine Troelsen, der i 1. halvleg blev noteret for 8 mål, heraf 6 rene. Spillet flød dog ikke helt så fejlfrit som i fredags mod FCM, og Randers fik spillet sig ind i kampen som halvlegen skred frem, og da der var spillet 20 minutter, fik kronjyderne udlignet til 9-9.

Herefter var det som om, at de blå overtog scenen en smule, mens det blev noget forkrampet fra Silkeborg-Voels side, og hvor det meste af ansvaret blev placeret på Troelsens skuldre. Derfor virkede det også fair, at Randers kunne gå til pause med en føring på 14-12.

Hjemmeholdet kom desværre godt af starthullerne fra 2. halvlegs begyndelse, og fik skabt yderligere luft, og havde på meget kort tid, skaffet sig et 5-måls forspring, blandt andet på flot spil af Linn Gossé. De grønne skiftede derefter Sara Kececi ind i målet, desværre uden den store effekt, og præcis som i 1. halvleg var ansvaret i angrebet placeret ved Trine Troelsen. Sofie Bæk og Rikke Iversen viste dog også i glimt, hvad de kan angrebsmæssigt, men det var for sporadisk og der blev generelt lavet alt for mange fejl hele vejen rundt.

På en dag hvor heller ikke keeperne fik fat i det helt store, og hvor de sidste 10 procent manglede, så var Randers en for stærk modstander og de kun køre sejren sikkert i hus, til begejstring for 1725 tilskuere der var mødt frem i Arena Randers.