Efter landsholdspausen startede sæsonen op for os igen her til aften, og vi var på en svær mission mod de forsvarende danske mestre, der har fået en særdeles god start på sæsonen med lutter sejre. Vi kunne heller ikke stille noget op mod de orangeklædte, og måtte gå fra banen i Odense med et nederlag på 35-28 efter 19-12 ved pausen.

Vi fik en hård start på kampen, og kom bagud med 5-1 efter mindre end otte minutters spil, hvilket fik Jakob Andreasen til at tage sin første timeout for lige at få styr på aftalerne. Det havde til en start ikke den store effekt, men som halvlegen skred frem, fik vi bedre og bedre fat, og kom bedre med i kampen.

Vi fik dog aldrig tæt kontakt, og i halvlegens afslutning trak Odense endnu engang fra, og kunne derfor gå til pause foran 19-12.

Vi fik spillet til at fungere væsentligt bedre efter pausen, dog uden at vi på noget tidspunkt fik bragt spænding ind i kampen. Hertil var hjemmeholdet denne aften for stærke, og Odense Håndbold er dermed fortsat ubesejret, mens vi indkasserede vores tredje nederlag i denne sæson, alle sammen på udebane, mens vi stadig er ubesejrede hjemme i JYSK arena.

Helene Kindberg og Eira Aune blev delt topscorer topscorer med hver seks mål, mens Maja Laursen og Natasja Andreasen blev noteret for fem mål hver

Næste kamp er på tirsdag, hvor vi på hjemmebane møder Ajax København. Det er klokken 20.30, hvor der samtidig er fri entre.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com