To ægte klubikoner står fra næste sæson i spidsen for Silkeborg-Voels 2. divisionsdamer og 3. divisionsherrer. For damerne bliver det Stig Bendtsen, der skal være med til at løfte det sidste skridt af talentudviklingen og overgangen fra U18 til senior, mens Paw Plougstrup får ansvaret for klubbens 3. divisionsherrer.

Påsætningen af de to nye trænere sker i tråd med det nyligt præsenterede koncept for U18- holdene i både Silkeborg-Voel og BSV regi, hvor der sættes øget fokus på at gøre flere lokale spillere fra Silkeborgområdet til ligaspillere med hjemmebane i JYSK arena.

Det vil i højere grad blive prioriteret at udvikle en stærkere elitestruktur for at styrke overgangen fra ungdom til senior og give plads til ekstra udvikling, kamp og træning efter U18-årgangene.

Stig Bendtsen glæder sig til at påtage sig det overordnede ansvar for Silkeborg-Voels 2. divisionsspillere, som fremover vil opleve et endnu tættere samarbejde med både U18-pigerne og ligadamerne.

– Jeg vil gerne være med til at sætte fornyet fokus på klubsammenhold og samarbejde i U18 og seniordivisionsregi. Det gælder på tværs af køn, niveau og alder, hvor der skal være markant fokus på talentudvikling og vejen fra ungdom til senior, herunder vedvarende stræben efter at udvikle egne talenter til Voels ligadamehold. Jeg glæder mig, siger Stig Bendtsen og tilføjer:

– Voel er min klub.

Paw Plougstrup vil fremover stå i spidsen for 3. divisionsherrerne som et led i en genrejsning af herrehåndbolden på seniorsiden i Silkeborg-Voel. I samme omgang er der nedsat er herreseniorudvalg til at sikre en stærk opbakning til og fokus på projektet.

I udvalget sidder Claus Simonsen, Benny Nielsen, Paw Plougstrup, Frank Ryge og Mikael Bak.

I Silkeborg-Voel glæder man sig til igen for alvor at få liv i seniorherrehåndbolden og til at få en højnet træningskultur gennem blandt andet bliver med tre ugentlige træninger fra næste sæson.

– Paw Plougstrup bliver garant for at løfte en ny elitekultur på benene, hvor der vil blive trænet mere end tidligere og mere end mange andre steder, siger direktør og medlem af det nye herreseniorudvalg, Mikael Bak.

For yderligere spørgsmål, kontakt Stig Bendtsen (30925900), Paw Plougstrup (30720923) eller Mikael Bak på telefon 28575842.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com