Der var budt til top- og arvefjendeopgør, da vinderen af de to 1. divisioner i efteråret tørnede sammen til sæsonens første opgør i U16 ligaen. De to hold har altid givet hinanden gode kampe,, og sådan gik det også søndag. Efter 60 intense minutter kunne Fredericia-Trelde trække sig tilbage med en sejr på 31-32.

Kampen vil bliver husket for et forrygende come back af de grønne voeldrenge, der i begyndelsen af anden halvleg pludselig var bagud med ni mål. Ved pausen var det syv – 12-19. Det store forspring skyldtes primært, at Voel i en lang periode ikke kunne score på en velspillende Fredericia-Trelde keeper, og i nogle tilfælde var deciderede uheldige med stolpeskud. Men i de sidste 20 minutter tog pokker ved de grønne drenge. Trænerduoen Paw Plugstrup og Claus Thomsen fik indpodet drengene ny energi, og mål for mål bed de sig ind på gæsterne, der nok skal være glade for, at kampen ikke varede fem minutter mere, for så.. Samtidig med at angriberne fik gang i målscoringen, tog Niklas (et navn der forpligtiger) Laursen for alvor fra mellem stængerne, og gjorde sit til at Voel fik et strålende comeback..

De grønne drenge viste lovende spil i opgøret og fortsætter det, skal de nok bide sig fast i ligaen og blande sig i toppen.