For anden gang i sæsonen rundede Silkeborg-Voels 3. divisionsherrer 42 mål. Denne gang gik det ud over lokalrivalerne fra HA85. Sejren blev på 42-24.

” Før kampen var det nummer to mod nummer tre, og HA85 er et godt hold, der har styr på deres ting. Men når man som jeg har en flok knægte, der bare brænder igennem, kunne de intet stille op. Vi havde fuldstændig styr på de ting, som HA85 kom med, og vi kørte dem trætte”, siger Silkeborg-Voel-træner Paw Plougstrup.

Allerede efter et kvarter førte hans hold med 15-5, og det fortsatte slag i slag med kontramål og mål på andenbølge.

” Vi måtte næsten bremse op, for at få noget ud af vores stationære angrebsspil. Med der var vel 350 tilskuere i Voel-Hallen, og spillerne leverede bare. Det er længe siden, der har være så mange tilskuere til en herreseniorkamp i Voel. Kommer de igen, og vi fortsat kan levere varen, ser det godt ud. Vi møder nu Ikast på mandag og på lørdag topholdet Esbjerg på udebane”, siger Paw Plougstrup.

Målscorere for Silkeborg-Voel: Kasper Knudsen 9, Asbjørn Andersen 9, Jens Dolberg Plougstrup 6, Jacob Stengaard 4, Mads Sønderby 4, Christian Holm 4, Casper Rasmussen 3, Tobias Svanhede 2, Jonas Pedersen 1.

Kampen mod Ikast er mandag aften i Voel-Hallen kl. 19.15.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com