Forsvaret stod perfekt.
Bag det stod Filippa Idéen perfekt med en redningsprocent på 57.
I angrebet blev TTH Holstebros forsvar skilt ad den ene gang efter den anden.

Det gav en knusende sejr til Silkeborg-Voel over TTH Holstebro i udekampen i Gråkjær Arena på 15-30 efter 7-16 ved pausen.

Hjemmeholdet kom foran med 2-0, men blev hurtigt indhentet og fra stillingen 5-5 så Silkeborg-Voel spillerne sig ikke tilbage.

Der blev fightet og løbet og spillet med virkningsfulde kryds til Helene Kindberg. Fløjene bød ind, og der blev spilletid til “ungdomsafdelingen” i ligatruppen, idet både Emilie Ytting, Natasja Andreasen, Emma Laursen og Marlene Dahlmann alle fik spilletid i slutfasen. De to stregspillere Rikke Iversen og Mathilde Sørensen var stærke i begge ender af banen, og Jane Schumacher bød godt ind.

Filippa Idéen vogtede målet i hele kampen og satte et solidt punktum med den sidste scoring til 15-30 i tomt mål.

” Det var en overraskende stor sejr. Alle kom i spil, og forsvaret var virkelig godt”, sagde Mathilde Sørensen lige efter kampen til tv2 Sport.

Træner Jakob Andreaen strålede også efter sejren.

” Det var en fantastisk holdpræstation. Spillerne er kommet flot tilbage efter den downperiode vi havde med Horsens-kampen. Derefter kom sejrene over Skanderborg og Nykøbing Falster og nu den i Holstebro. Alle de unge spillerne var med i dag, og ser vi bort fra Filippa Idéhn, Jane Schumacher og Rikke Iversen, var det et meget ungt hold, vi spillede med”, siger Jakob Andreasen.

Med sejren tog Silleborg-Voel endnu et stort skridt imod at sikre sig en plads i slutspillet. I næste kamp venter Aarhus United på hjemmebane i JYSK arena. Det er fredag den 28. februar kl. 19.00.

Af bitter erfaring forholder Jakob Andreasen sig ikke til slutspillet.

” Men der er mange hold, der kigger spændt på tabellen i øjeblikket”, siger han.

FAKTA

HTH Ligaen

TTH Holstebro – Silkeborg-Voel 15-30 (7-16)
Målscorere for Silkeborg-Voel: Hege Bakken Wahlquist 5, Helene Kindberg 4, Rikke Iversen 4, Jane Schumacher 3, Lea Hansen 3, Mathilde Kristensen 2, Jane Mejlvang 2, Natasja Andreasen 2, Louise Ellebæk 1, Mathilde Sørensen 1, Emma Laursen 1, Emilie Ytting 1, Filippa Idéhn 1

Topscorere for TTH Holstebro: Trine Knudsen 6, Sofie Østergaard 3

Udvisninger: TTH 3, Silkeborg-Voel 3

Stillinger undervejs: 2-0, 4-4, 5-5, 6-11,7-12, 7-16, 9-18, 9-22, 11-22, 13-23, 14-28, 15-28, 15-30

Tilskuere: 1167

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com