Vores flotte jubilæumsbog har fået en utrolig varm velkomst og solgte allerede rigtig flot ved udgivelsen fredag eftermiddag den 9. juni i forbindelse med Silkeborg-Voels jubilæumsreception i Voel Hallen.

Nu kan bogen også købes både online med levering (i Danmark) og fysisk i Silkeborg og Voel.

I Jens Rasmussens bog kommer man som læser bag om alle de største milepæle i Silkeborg-Voels historie, lige fra håndboldtræninger på en mark, over herreholdets oprykning til ligaen med det hold, der siden er blevet til BSV og til de seneste års successer med dameligaholdet.

Du møder hele familien Dolberg, som alle i et eller andet omfang er eller har været en del af livet i Voel Hallen, og hører alt om Jakob Andreasens 11 år lange rejse med klubbens førsteholdsdamer, som egentlig begyndte som en mission på en kvindelig pendant til BSV.

Glæd dig derudover til et billedgalleri med både de helt gamle sort-hvide billeder og helt nye billeder af blandt andre den seneste sæsons to store profiler på dameligaholdet, Trine Troelsen og Stine Skogrand.

KØB JUBILÆUMSBOGEN HER

Her finder du bogen: 

Silkeborg:
Sportmaster, Vestergade 20, 8600 Silkeborg (Hverdage 10-17.30 eller lørdage 10-15)

Voel:
Dagli’ Brugsen, Hjaltesvej 2, 8600 Silkeborg
Sason Pizza, Thorupgårdsvej 13, 8600 Silkeborg
Gerlev Auto, Thorupgårdsvej 9, 8600 Silkeborg
Silkeborg-Voel KFUM, Sorringvej 28, 8600 Silkeborg

Det skriver Midtjyllands Avis om “Fra bondeklub til liga”
”Når man er en selvbevidst 60-årig, der fremstår som en magtfaktor i sin branche, så er en jubilæumsbog naturligvis på sin plads. En sådan får jubilerende Silkeborg-Voel KFUM i form af journalisten Jens Rasmussens »Fra Bondeklub til Liga«, der er på gaden i forbindelse med den store håndboldklubs skarpe hjørne, som rundes fredag.

Bogen er et fint, gennemarbejdet stykke højaktuel lokalhistorie, skrevet i stilen fra Jens Rasmussens mange år som sportsmedarbejder her på avisen. Det betyder, at der er tale om et let læst værk på et par og halvfjerds sider, som opruller håndboldens historie fra de sene 50’ere i udflytterbyen Voel og til i dag, hvor fusionsklubben fremstår som Danmarks største håndboldklub og en magtfaktor på eliteplan hos både kvinder og mænd.”
– Hans Krabbe, Chefredaktør Midtjyllands Avis

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com