Mødet med København Håndbold i DM-kvartfinalerne var ikke noget drømmescenarie for Silkeborg-Voel, men omvendt ser man også optimistisk på opgaven, som på mange måder giver nogle spændende muligheder både sportsligt og oplevelsesmæssigt.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg gerne var blevet trukket af Viborg HK i den kamp, hvor jeg er sikker på, vi kunne have fået et par super fede lokalopgør med fyldte haller og fantastisk stemning. Nu får vi i stedet et par spændende kampe på ekstremt højt niveau mod meget formstærke København Håndbold, og det glæder vi os også til, siger cheftræner Jakob Andreasen.

DM-kvartfinalen spilles bedst af tre, og da København Håndbold endte med at få et enkelt point mere end Silkeborg-Voel i grundspillet, får hovedstadsholdet fordel af at starte på hjemmebane og dermed også få en evt. tredje kamp på deres hjemmebane.

Silkeborg-Voel forbereder sig på udekampen i København med stor optimisme og ser på mange måder første kamp som en mulighed for at prøve spillet af mod københavnerne.

– Det er jo ikke en gratis kamp, men omvendt er det virkelig en svær kamp, som vi ikke må regne med at vinde. Vi har den fordel, at en sejr er en sejr uanset hvor stor den er, så målforskellen kommer ikke til at have nogen betydning. Når det er sagt, så tror vi selvfølgelig på, at vi kan vinde på Frederiksberg, og vi vil spille hele vores chance for at stå i JYSK arena den 12. april og kunne spille os i semifinalen, lyder det resolut fra Jakob Andreasen.

– Rent oplevelsesmæssigt er det meget fint for os at starte på udebane, så vi har bedre tid til at planlægge hjemmestævnet for både fans og sponsorer og få solgt nogle flere billetter, siger adm. direktør Mikael Bak.

Forberedelserne til hjemmekampen onsdag den 12. april er da også allerede godt i gang, og her bliver god mulighed for at få en håndboldoplevelse ud over det sædvanlige.

For bare 100 kr. får man: 
– Mad fra Signesminde Kro
– Siddeplads til kampen mellem Silkeborg-Voel og København Håndbold
– Førkampsarrangement i Hal B med oplæg ved de to cheftrænere, diverse spillerindslag samt præsentation af kommende Silkeborg-Voel spiller Hege Bakken Wahlquist
– Ståplads til herrekampen mellem BSV og Mors-Thy lørdag den 15. april

Der kommer løbende flere tiltag til kampen, hvor blandt andet kampsponsor Jyske Bank har spændende aktiviteter i ærmet.

Køb din billet her

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com