Det blev København Håndbold, der trak det længste strå og spillede sig i DM-semifinalen med en overbevisende sejr på hele 31-23 i den tredje og sidste kvartfinale, hvor vi har set eksempler på de fleste typer håndboldspil.

Der var maksimalt pres på begge hold inden onsdagens kvartfinale version 3 mellem Silkeborg-Voel og København Håndbold, hvilket også kom til udtryk i kampens indledende fase.

Silkeborg-Voel var først på scoringstavlen, og nåede både at komme på 0-1 og 1-2, men så tog hjemmeholdet kontrollen, og kun 12 minutter inde i kampen var stillingen 7-2 i københavnernes favør. Trods timeout fra Jakob Andreasen, måtte Silkeborg-Voel igennem mere end ti minutters måltørke, før Freja Cohrt og Jette Hansen fik reduceret til 9-4, men København Håndbold fortsatte ufortrødent med at udbygge sin føring til efter 22,5 minutter at være på hele 12-5.

De sidste minutter af første halvleg forsøgte Silkeborg-Voel sig med Københavns taktik i den foregående kamp en uge tidligere og tog målvogteren ud og sendte i stedet en ekstra spiller med frem i angreb. Den helt store gevinst kom der dog ikke inden pausen.

Pausestillingen på 16-9 var desværre ikke til at tage fejl af. København Håndbold vandt første halvleg i både forsvar og angreb, så der ventede en stor opgave i anden halvleg for Silkeborg-Voel, hvis kampen skulle vendes.

Efter pausen kom der lidt mere liv i troen på et mirakuløst comeback, da Silkeborg-Voel havde fået reduceret til 17-12 med nogle gode redninger fra Stephanie Andersen og samtidig noget mere sikkert angrebsspil.

Midtvejs i anden halvleg var stillingen 21-17, og Silkeborg-Voel jagtede fortsat de sidste fire mål til en udligning, men det så svært ud mod et stærkt spillende hjemmehold, der med ti minutter igen havde fået genskabt ottemålsføringen ved 26-18.

Miraklet og udligningen udeblev denne onsdag aften, hvor man i Silkeborg-Voellejren må nøjes med at glæde sig over en overordnet set god sæson.