Daniella Dragojevic er en ægte københavner. Opvokset på Østerbro og spillet flere af sine ungdomsår i Frederiksbergklubben FIF. Og selv om det ligger i planerne, at hun en dag flytter tilbage til hovedstaden, så tager hun ofte sig selv i at sætte stor pris på at bo i en mindre by som Silkeborg, hvor tilskuerne fra weekendens kamp kommer og klapper hende på skulderen og siger god kamp, når hun handler i Kvickly.

Tekst: Johanne Friis Pedersen / Foto: Silkeborg-Foto

Silkeborg-Voels mest eksotisk udseende spiller, Daniella Dragojevic kom allerede til Silkeborg-Voel for fire år  siden, hvor hun i foråret 2014 kunne juble med resten af holdet over at have vundet 1. Division og rykket op i Dameligaen.

Egentlig var det også meningen, at stregspilleren med de montenegrinske rødder skulle have spillet en sæson mere i den grønne trøje, men en stor pigedrøm blev til virkelighed, da Team Tvis Holstebro meldte sin interesse.

– Det var sindssygt svært at sige til Jakob (Andreasen, red.), at jeg ikke ville være med i vores første sæson i ligaen, men det var bare en mulighed, jeg ikke kunne sige nej til. I alle mine ungdomsår har Holstebro stået som en rigtig storklub, og muligheden for at spille med om både danske og europæiske medaljer var jeg simpelthen nødt til at tage, fortæller Daniella Dragojevic i dag.

Det blev da også til både guld i EHF Cuppen og en dansk bronzemedalje for Daniella Dragojevic, der desværre måtte se med fra sidelinjen, da resten af holdet spillede både semifinale og bronzekamp. To dage før semifinalen mod FCM Håndbold pådrog hun sig en ualmindelig uheldig skade, der holdt hende fra håndboldbanen i flere måneder.

– Det var så dumt, begynder Daniella at forklare arret oven på venstre hånd, som hun fik en halv time inden en af de sidste træninger inden DM-semifinalen.

– Vi havde siddet fire piger fra holdet og drukket kaffe i solen i vores have, og så vil jeg lige sætte kopperne op i lejligheden, da min ene klip-klap og min fod smutter på hver sin side af trinnet lige uden for døren, så jeg bare falder forover og lander med hånden lige i de fire smadrede Royal Copenhagen krus.

Heldigvis var Daniella Dragojevic klar til at genoptage træningen, da hun vendte retur til Søhøjlandet og begyndte at forberede Silkeborg-Voels anden sæson i ligaen. En sæson med EHF-Cup på programmet, men også en sæson med et helt nyt hold.

– Det var helt underligt at komme tilbage, og der så ikke var en eneste af de piger, jeg havde rykket op med et år tidligere. Samtidig var det også meget fedt, at vi stort set alle skulle til at spille sammen for første gang.

Det er dog endnu bedre nu, hvor holdet er blevet spillet så godt sammen, som det nuværende Silkeborg-Voelhold er, synes Daniella Dragojevic.

Forud for de sidste fem runder af grundspillet ligger holdet på en sjetteplads i ligaen, efter at have overrasket både sig selv, fans og ikke mindst mange modstandere siden årsskiftet. Den sværeste del af forårsprogrammet er overstået, og nu venter tre sejre med Silkeborg-Voel i favoritrollen.

Det glæder Daniella Dragojevic sig meget til, og er samtidig meget spændt på, hvordan holdet klarer de kampe.

– Vi skal ud og vise, at vi også kan vinde kampe, som vi skal vinde. Der er ikke flere kampe nu, hvor vi er underdogs. Men både SK Aarhus og TTH har altså slået os i sæsonen, så vi skal stadig spille godt for at få de point, som både vi selv, vores sponsorer og fans forventer, vi får. Men det skal vi og det gør vi også. Vi vil i slutspillet i år, så nu skal vi bare sørge for at holde et af de andre hold under os, understreger Daniella Dragojevic forud for fredagens hjemmekamp mod SK Aarhus.

– Prøv lige at tænke på, hvis vi kunne ende med at skulle spille semifinale. Det ville være for vildt, tilføjer Daniella Dragojevic med et drømmende blik i øjnene.

Første skridt vil være en sejr over SK Aarhus i aften, så   hep lidt ekstra på DD og resten af holdet i dag.