Kom gratis med i IBF Arena søndag eftermiddag, når Silkeborg-Voel jagter point mod FCM Håndbold i slutspillets anden runde.

På torsdag går det for alvor løs i slutspillet, hvor Silkeborg-Voel med en syvendeplads er i pulje 2 sammen med Odense Håndbold, FCM Håndbold og Viborg HK.

Når ligakvinderne møder FCM Håndbold i et rigtigt lokalopgør søndag klokken 15.00 har vi arrangeret, at I kan komme gratis i hallen. Pigerne har nemlig brug for al den opbakning, de kan få, så vi kan øge chancerne for semifinalerne.

Ud over gratis entré i Ikast, vil der været et førkampsarrangement fra klokken 14.00, hvor man har mulighed for at få en gratis øl eller sodavand. Derudover kigger både FCMs assistenttræner Mathias Madsen og Jakob Andreasen forbi til en snak om den vigtige kamp.

Alt I skal gøre er at sige i døren, I er fra Silkeborg-Voel – gå hen til kantinen og spørge efter ”diskoteket”, hvor vi afholder arrangementet.

Vi håber selvfølgelig at så mange som muligt tager turen til IBF Arena i Ikast for at heppe på vores grønne piger.

Til sidst minder vi om, at vi spiller første slutspilskamp mod Odense Håndbold Skærtorsdag klokken 18.30, som I kan købe billet til her.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com