Så kom dagen for Silkeborg-Voels sidste hjemmekamp i grundspillet. Læs her, hvad klubbens adm. direktør Mikael Bak siger i den forbindelse: 

Vi håber selvfølgelig ikke, at det her bliver vores sidste hjemmekamp i sæsonen. Med en sejr i aften kan vi sikre vores plads i slutspillet og endda øge chancerne for at slutte grundspillet på femtepladsen.

Nu ved vi dog godt, at Odense ikke er det nemmeste hold at spille mod, og at en sejr derfor ikke ligger lige til højrebenet for os. Men alle os uden for banen kan gøre vores for at hjælpe pigerne på vej. Med konstant larm og opmuntrende råb ind til de grønne bluser kan vi sørge for at overdøve de mange fremmødte Odensetilhængere og dermed gøre det helt tydeligt, at det her er vores hjemmebane.

Det håber jeg meget, at I alle vil være med til, så vi klokken 20 i aften kan juble over at have en meget hårdt tilkæmpet slutspilsplads i hus efter en sæson, hvor der har været ualmindelig stærk konkurrence om de seks øverste pladser.

Netop Odense Håndbold er et af de hold, vi har ligget meget lige med, siden vi besejrede dem i Odense i begyndelsen af januar. Derfor er der også lagt op til en utrolig spændende kamp, hvor begge hold vil gå benhårdt efter sejren i alle 60 minutter.

Med sejr i aften er vi helt sikre på slutspillet, og det går vi 100 % efter. Et point kan også vise sig at være nok, men det tænker vi
ikke så meget over til aftenens kamp, hvor vi al fokus vil være på at vinde og ikke overlade noget til tilfældighederne.

Så kom i JYSK arena i aften klokken 18:30 og hjælp byens piger til en slutspilsplads.

Vi ses kl. 18.30.

Mikael Bak
adm. direktør

Der er fortsat få siddepladser tilbage, så har du endnu ikke købt din billet, så skynd dig ind på billetsalg.dk og køb din billet nu. 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com