Når der efter nytår tages hul på sidste halvdel af indeværende sæson, er det med vished om, at fremtiden på både venstre og højre fløj ligger fast. Når der efter sommerferien tages hul på en ny sæson i kvindernes bedste håndboldrække, vil det igen være Hege Bakken Wahlquist og Lea Hansen, der vil være at finde på venstre og højre fløj.

De to fløjspillere har begge forlænget deres aftaler med klubben. For Hege Bakkens Wahlquist’s vedkommende er der tale om en to-årig kontraktforlængelse, mens at Lea Hansen har lavet en aftale på tre år. Dermed er forlængelserne i høj grad også et udtryk for, at man i klubben ønsker kontinuitet på disse pladser.

Direktør i Silkeborg-Voel Håndbold, Mikael Bak, er glad for forlængelsen med de to spillere:

”Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes os at forlænge aftalerne med både Hege og Lea. Vi er glade for det hold vi har haft i denne sæson, og derfor er vi også gået positivt ind i dialogen med spillerne”.

Til forlængelsen med Hege Bakken Wahlquist tilføjer han:

”For et år siden var vi nervøse for, hvordan det ville gå Hege, der på det tidspunkt var meget udfordret af sin knæskade. Hun er dog kommet rigtig flot tilbage, og har leveret på et højt niveau i dette efterår”.

Om Lea Hansen siger han:

”Lea er for mig at se en af de mest talentfulde fløjspillere i rækken. Taget hendes alder i betragtning har hun fået ualmindeligt meget spilletid på højt niveau. Vi tror på, at hun i løbet kontraktperioden hos os kan tage endnu større skridt i sin udvikling”.

 

 

I forbindelse med forlængelsen med de to spillere, er der en række af klubbens partnere, der har valgt at støtte op omkring dette. I vil kunne læse mere herom på et senere tidspunkt.