Det store spørgsmål før denne kamp var, om Silkeborg-Voel KFUM kunne ride videre på bølgen fra tirsdagens sejr over Herning-Ikast Håndbold. Det skulle de besvare i Forum Horsens, hvor modstanderen Horsens Håndboldklub Elite, tog imod de – i dag – lyserødt klædte spillere fra Silkeborg-Voel KFUM.

Horsens Håndbold Elite kom stærkt fra start og fik hurtigt spillet sig til flere føringer. Cifrene på måltavlen viste 9-6 og 10-7 midt i 1. halvleg. Men med flere gode aktioner og mål af Jane Schumacher og Louise Ellebæk, og to hurtige scoringer af fodrappe Sofie Bæk Andersen, kunne Silkeborg-Voel KFUM gå til pause med en smal føring på 13-14.
I 2. halvleg lå de to hold og byttede føringer, men efter små 15 minutter tog målmaskinen Helene Kindberg fra Silkeborg-Voel KFUM fat og scorede 5 af sine 8 mål i kampen. Hermed kunne Silkeborg-Voel KFUM kontrolleret køre kampen hjem med føringer på +4/+5, og senere hen endda +7, til slutresultatet 27-33.

Næste kamp er søndag d. 22. september på udebane i Fælledhallen i Skanderborg kl. 15.00.

Vidste du, at…
1) Det er over 8 år siden, de to hold sidst mødte hinanden? Det var tilbage i 2011, hvor det foregik i kvindernes 1. division. De seneste tre registrerede kampe er endt med sikre Silkeborg-Voel KFUM-sejre.

2) Louise Ellebæk også er en dygtig stregspiller? I 1. halvleg måtte hun kortvarigt vikariere for Mathilde Kristensen, der sad ude med en udvisning og Rikke Iversen, der ikke spillede 1. halvleg.

3) Silkeborg-Voel KFUM-holdets to ”Janer” var 100 % sikre på straffekast? Jane Schumacher scorede 5 på 5 og Jane Mejlvang scorede 1 på 1 i kampen.

4) At Silkeborg-Voel KFUM stadig er det hold i ligaen, som scorer flest mål. Målgennemsnittet ligger på imponerende 31 mål pr kamp.

Målscorere

HH Elite: Emily Baunsgaard 8, Kathrine Kubicki 5, Frederikke Gulmark 4, Camilla Madsen 3, Melissa Petrén 3, Line Skak 2, Othilia Brøndum Christensen 1 og Charlotte Bisser 1

Silkeborg-Voel KFUM: Helene Kindberg 8, Jane Schumacher 7, Sofie Bæk Andersen 4, Mathilde Kristensen 3, Louise Ellebæk 3, Jane Mejlvang 2, Hege Bakken Wahlquist 3, Rikke Iversen 2, Hanna Oftedal 1 og Emilie Ytting 1