Nu begynder sæsonens vigtigste kampe i HTH GO Ligaen. Nemlig slutspillet, som vi igennem hele sæsonen har kæmpet for at blive en del af.

Pigerne har specielt i 2018 vist et flot og højt niveau til både træning og kampe. Og med syv sejre i år er vi endt på en syvendeplads efter grundspillet, hvilket betyder at vi møder Odense Håndbold, FCM Håndbold og Viborg HK.

Det bliver en meget spændende periode med tre kampe inden for en uge, hvor vi lægger ud med at møde Odense Håndbold. Et hold, der efter min mening er et af de stærkeste og bredeste i ligaen, og som har gode forudsætninger for at blive danmarksmestre.

Derfor er jeg ikke i tvivl om, at det bliver en svær kamp, som vi på ingen måder er sikre på at få point med fra. Vi gør selvfølgelig, hvad vi kan for, at det skal lykkes med en sejr, men det kræver, at vi rammer dagen. Både i målet, forsvaret og angrebet. Her er det også vigtigt, at pigerne får gang i et højt tempo fra begyndelsen, så vi får nogle gode kontramuligheder.

Det ville være stort at nå til semifinalerne, og for at øge vores chancer har vi som altid brug for jer ude på tribunerne. Derfor håber jeg, at I er klar til at bruge Skærtorsdag på at skabe god stemning for vores piger i JYSK arena. Derudover glæder vi os også til at byde Freja Cohrt velkommen i JYSK arena.

God kamp til alle.

Jakob Andreasen

Cheftræner

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com