Så er dagen kommet, hvor vi inviterer til folkefest i Voel Hallen. Læs her direktør Mikael Baks optakt til denne lidt specielle kampdag:

Velkommen til folkefest i Voel Hallen. Det er altid noget helt specielt at spille ligakamp herude, og særligt i år, hvor vores tilskuertal er kommet så højt op som det er, har vi været lidt spændte på, hvordan vi skulle klare den opgave.

Vi har glædet os meget til i dag. Til folkefest i Voel Hallen, som vi har valgt at døbe dagens hjemmekamp, hvor hele Voel Hallen er taget i brug.

I Hal 2 står Signesminde Kro klar med lækker chili con carne, og her vil vi også præsentere Anna Sophie Okkels og Camilla Fangel, som efter sæsonen trækker i den grønne trøje.

Lidt senere gælder det dagens højdepunkt, nemlig ligakampen mod Ringkøbing Håndbold i Hal 1. Og her håber jeg, I alle er ligeså tændte på revanche som vi er her i Silkeborg-Voel. Holdet har glædet sig til at få muligheden for at viske det seneste opgør mod de lyserøde vestjyder af tavlen og overskrive med en ny succes.

Vi har inden i dag taget fem sejre på stribe, senest hjemme over Nykøbing Falster, som vi dermed byttede plads med, så vi nu har ligget på en af slutspilspladserne i en uge.

Det vil vi rigtig gerne fortsætte med, og det kan vi selv sørge for ved at blive ved med at vinde kampe. Vi har i januar mødt tre af de seks hold, der lå over os inden juleferien og vundet alle tre, så nu gælder det om at vise samme gejst, når vi møder holdene under os selv i tabellen.

Det får vi mulighed for i dag, så tag godt imod vores gæster fra Ringkøbing og lav noget larm for vores egne piger.

Vi lever en drøm lige nu, som vi håber vil fortsætte i mange uger endnu.

Rigtig god kamp og endnu engang velkommen til folkefest i Voel Hallen.

Mikael Bak
Adm. Direktør

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com