Der er lagt op til topkamp på onsdag, når Silkeborg-Voel tager imod Odense

Frygtindgydende ser det ud, når man kaster et blik på Odense Håndbolds spillertrup. Her vrimler det med landsholdsnavne fra fem lande: Danmark, Sverige, Norge, Brasilien og Holland.

Men hjemmeholdet Silkeborg-Voel er klar til kamp. Holdet har vundet fire af holdets første fem ligakampe i denne sæson.

– Vi skal være klar fra start og gøre alt, for det bliver svært for Odense. Det er svært for alle hold at komme på besøg i Jysk Arena. Vi vil gøre alt for at ride videre på den bølge, som vi har fået med vores start på sæsonen, siger cheftræner Jakob Andreasen.

Og der er lagt op til flere dueller i kampen.
Det er ikke mindst på stregen, hvor hjemmeholdets Rikke Iversen dyster med fynboernes Kathrine Heindahl. Blandt bagspillerne er Sofie Bæk en afgørende faktor hos Silkeborg-Voel, mens det kan være svært at pege på den stærkeste bagkæde hos gæsterne. Dertil er der for mange topkvalificerede navne at pege på.

– Mie Højlund, Mette Tranborg og Stine Jørgensen er der fra sidste sæson. Dertil kommer nye navne som Nathalie Hagmann og Nycke Grott, der vender tilbage til den danske liga. Ingvild Bakkerud er ikke kommet helt i gang i Odense i denne sæson, men senest er hun blev rost for sit spil på det norske landshold, siger Jakob Andreasen, der vil gøre alt for at  byde de stærke modstandere kamp til stregen på onsdag.

– Odense har nok at tage af, men det kan også være vores fordel så tidligt på sæsonen. Selv et så superstærkt hold skal spilles sammen, og det laver også fejl. Det tager altid tid, når man piller ved strukturen på et hold. Dertil kommer, at der et kæmpe forventningspres på Odense med den satsning økonomisk og spillermæssigt, som klubben har, siger Silkeborg-Voel-træneren.

Jakob Andreasen vil slet ikke sammenligne gæsternes forventningspres med det, som er på hans eget hold, selv om Silkeborg-Voel ligger på andenpladsen og Odense på en 6. plads med to point færre.

– Men Ligaen viser altid, at der ikke nogle ”walk-over”-kampe. Ingen modstander kommer til Jysk Arena og bare vinder, siger Jakob Andreasen.

Kampen på onsdag er også et gensyn med venstre fløj Freja Corth, der havde en god tid i Silke borg-Voel for et par sæsoner siden.

Der er kampstart onsdag den 2. oktober kl. 18.30 i Jysk Arena.

Mød op og støt Silkeborg-Voel imod et af Ligaens absolutte mest stjernespækkede mandskaber.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com