2. divisionsdamerne kørte i bil onsdag aften i tre og en halv time for at komme tur/retur til Esbjerg – og tabe til Team Esbjerg med 27-19.

” Vi ville gerne have gjort det lidt tættere, men Esbjerg havde et noget stærkere hold end sidst vi mødte dem. Fire-fem spillere var nye på deres hold. Det er ikke første gang i historien, at et hold er blev lullet i søvn på en lang køretur. Esbjerg var mere parate, end vi var”, siger træner Stig Bendtsen.

Det betød da også, at hjemmeholdet førte med 13-7 ved pausen.

” Vi formåede ikke at være der i første halvleg, men vi fik peppet hinanden op i pausen og spillede næsten lige op i anden halvleg”, siger Silkeborg-Voel-træneren.

Esbjergenserne havde mest at spille for, da holdet kæmper for at komme fri af et nedrykningsspil, mens Silkeborg-Voel på femtepladsen har æren og glæden over en sejr at spille for. Og det var øjensynligt ikke nok.

” Vi har “kun” glæden ved at tage af sted som hold og kæmpe for at vinde. Men det burde være nok, men ingen kunne vel være deres præstation bekendt. Vi skal have hævet vores bundniveau”, siger Stig Bendtsen.

Holdet var uden flere af de sædvanlige spillere som Kathrine Pedersen og Sara Sølvsten.

“Det er ingen undskyldning, men det er en del af forklaringen på nederlaget. Men det betyder også noget, at vi ikke altid er det samme hold. Men vi havde Sofie Agger med fra U18-holdet, og hun kom ind og scorede fem mål”, siger Stig Bendtsen.

Målscorere for Silkeborg-Voel: Sofie Agger 5, Helene Calmer 5, Kathrine Mikkelsen 3, Iben Høgh 3, Iben Due 2, Agnes Munch 1.

2. divisionsholdet mangler kun en kamp. Den spilles i Voel-Hallen søndag den 31. marts kl. 14.00 mod Tarup-Paarup fra Odense.

” Vi bør slutte sæsonen med en sejr, og dermed holde femtepladsen”, siger Stig Bendtsen.


PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com