Det er med stor glæde, at Silkeborg-Voel kan offentliggøre, at ligaholdets nuværende assistenttræner Leon Henriksen fra den kommende sæson skal styrke U18 holdet.

Lige nu er han assistenttræner for Silkeborg-Voels ligakvinder, men fra den kommende sæson vil Leon Henriksen i stedet træne og udvikle klubbens U18 piger. Det vækker stor glæde hos adm. direktør Mikael Bak, at det netop er Leon Henriksen, der påtager sig det ansvar.

– Vi vægter kontinuitet rigtig højt og har derfor ledt efter en, som vi ved kan fortsætte de projekter, vi satte i gang i sidste sæson. Vi kender Leon rigtig godt og har et godt samarbejde, så jeg er ikke i tvivl om, at han er den helt rigtige mand til opgaven, siger Mikael Bak.

Leon Henriksen har været en del af Silkeborg-Voel i mange år, hvor han blandt andet har været talentchef og i de sidste to sæsoner assistenttræner for ligakvinderne. Nu glæder han sig til at bruge sine erfaringer til at udvikle U18 pigerne til kommende ligaspillere.

– Jeg glæder mig helt vildt til at arbejde med de unge talenter og fortsætte den talentsatsning på U18 holdet, som allerede har båret frugt i år. Min opgave bliver at bygge på og gøre talentarbejdet endnu bedre, så vi fremover får endnu flere af vores unge talenter på ligaholdet. Derudover tror jeg, at det er en fordel, at jeg har haft to sæsoner som assistenttræner på ligaholdet, fordi jeg på den måde ved, hvad det kræver at blive ligaspiller, siger Leon Henriksen.

For yderligere oplysninger, kontakt Adm. Direktør Mikael Bak på telefon 28575842.

 

Trænere i klubben:

3. divisions herrer – Paw Plougstrup

2. divisions damer – Stig Bendtsen

2. holds U18 – Thomas Skals og Kåre Clausen. De vender begge tilbage til Silkeborg-Voel efter nogle sæsoner som trænere for Jyllandsseriekvinderne i Funder.

U16 drenge – Mikkel Heiberg bliver træner på 1. holdet. Inden han tog to år til Ikast for at træne U16 drenge var han 10 år i Voel. Nu vender han tilbage for at træne U16 drenge. Max Krogh fra Grauballe bliver træner på 2. holdet.

U16 piger – Tor Mathiassen bliver træner på U16 pigernes 1. hold. Han fortsætter med årgang 2002, som han har været omkring de sidste to år. Emilie Krogh rykker op fra U14 og bliver træner for U16 pigernes 2. hold.

U14 drenge – Daniel Sandbye træner på 1. holdet. Inden da har han trænet U14 drenge og U18 piger i Fredericia i 15 år. Daniel Hansen, som har trænet alt fra U12 til U18 i Voel i mange år bliver nu træner for U14 drengenes 2. hold. U14 drenge har desuden fire hold med et stort set-up.

U14 piger – John Hansen fortsætter med at træne U14 piger på 1. holdet, mens Siri Fugmann rykker med op fra U12 for at tage sig af U14 pigernes 2. hold. Ligesom U14 drenge er der et stort set-up omkring U14 pigernes fire hold.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com