– Det var så dejligt. Virkelig fedt.

Sådan lød den helt umiddelbare reaktion på en overordnet set god kamp fra gårdagens topscorer Anna Sophie Okkels, der ikke har haft den bedste start på sæsonen i Silkeborg-Voel. Landsholdbacken har været plaget lidt af mindre skavanker i ben og fod, der har holdt hende fra at få den start i sin nye klub, som hun havde håbet på.

Det var dog ikke til at se onsdag aften, hvor Anna Sophie Okkels især i første halvleg var flyvende og hamrede fem bolde i nettet i løbet af de første tyve minutter og var således den primære årsag til, at Silkeborg-Voel på det tidspunkt var foran 12-9. Herfra begyndte vanskelighederne dog for Okkels og co., der havde store problemer med at få bolden i nettet stort set resten af kampen.

– Vi kom godt fra start, og jeg havde personligt noget lettere ved at få mit spil til at fungere. Jeg var så træt af at sidde ude med skade allerede i sidste kamp, så derfor var det bare rigtig lækkert at spille i dag og lykkes med meget af mit spil. Men anden halvleg var ikke køn for nogen af os, men det endte jo heldigvis godt, lød det fra en lettet og glad Anna Sophie Okkels i minutterne efter kampen mod Viborg HK.

Heldigvis havde Stine Bonde endnu en af sine rigtig gode dage og afværgede nogle rigtig store chancer, hvilket begrænsede måldifferencen nok til, at de grønne piger med lige knap seks minutter igen havde held med at forfølge den minimale matematiske mulighed for udligning, der var til stede ved stillingen 19-25.

At score seks mål på seks minutter og samtidig holde modstanderen fra hverken at score eller trække tiden for meget virker i praksis tæt på umuligt, men ikke desto mindre lykkedes det for Silkeborg-Voel at kompensere for manglende mål i det meste af anden halvleg ved at hamre seks ind af slagsen i løbet af de sidste fem minutter og 45 sekunder.

– Det føles lidt som at vinde, når man vender så truende et nederlag til et enkelt point. Om det er fortjent eller ej, det skal jeg ikke gøre mig til dommer på. Jeg er bare hamrende stolt over at se pigerne at lægge de seneste 30 minutter helt bag sig og levere et kollektivt spil på allerhøjeste plan. Det er den slags, der giver mig som træner en stærk tro på, at vi kan opnå lige, hvad vi sætter os for med det hold her. Vi råder ikke over 6-7 udskiftningsspillere lige pt, som kan gå ind og tage over, hvis en af vores stamspillere har en dårlig dag eller sidder ude med en skade, så derfor er det super vigtigt, at dem vi har kan tage ansvar og steppe op, når det virkelig gælder. Det viste de i går, at de kan, roser Jakob Andreasen sit hold efter onsdagens pointdeling med Viborg HK.

Silkeborg-Voel spiller allerede hjemme igen lørdag og søndag denne weekend, hvor cypriotiske AC Latsia Nicosia kommer på besøg i første runde af EHF Cuppen.

Begge kampe spilles i JYSK arena kl. 14, og der er gratis entré begge dage.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com