Pressemedelelse

Silkeborg-Voel har skrevet kontrakt med endnu en bagspiller for næste sæson. Det er den 23-årige Marigona Hajdari, der har spillet de seneste seks sæsoner for Ringkøbing Håndbold og været en profil på Liga-holdet.
Hun begrunder sit valg af Silkeborg-Voel.
”Silkeborg-Voel er en attraktiv klub med mange år i slutspillet i den danske liga, hvilket siger meget om niveauet og ambitionerne i klubben. Derudover har jeg altid synes godt om spillestilen i Silkeborg-Voel, og det er noget, jeg kan se mig selv i. Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af holdet og møde pigerne samt menneskerne omkring klubben”, siger Marigona Hajdari.
Hun valgte allerede i foråret at meddele Ringkøbing, at hun ville prøve noget andet.
”Nogle gange skal der ske noget nyt for, at man kan blive ved med at udvikle sig. Jeg kunne mærke, at jeg er klar til nye udfordringer, hvor jeg får prøvet mig selv af. Jeg har ikke prøvet andet end Ringkøbing, så jeg havde mange overvejelser i forhold til om andre omgivelser kunne give noget andet og mere til mit spil. Derfor tog jeg beslutningen om at skifte klub”, siger Marigona Hajdari.
Hun har ellers været rigtig glad for tiden i Ringkøbing Håndbold.
”Jeg har haft det fantastisk i Ringkøbing, hvorfor jeg også har været i klubben i seks år. Det er et fantastisk fællesskab i klubben og samtidig har der sportsligt også været plads til, at jeg har kunne udvikle mig, lægge flere lag på mit spil og bare generelt modne mig som håndboldspiller, og det har træner Jesper Holmris en stor andel i”, siger Marigona Hajdari.
Som håndboldspiller har hun mange forcer. Selv ser hun det således:
”Jeg vil mene, at mine styrker som håndboldspiller er mit overblik, assistsspil og fintespil”, siger hun.
Marigona Hajdaris familie kommer fra Kosovo, men har boet i Danmark i mange år.
”Jeg er født og opvokset i Danmark. Jeg voksede op i Holstebro til jeg blev 10 år, og derefter flyttede familien til Tarm, og det var først her jeg startede med at spille håndbold, siger Marigona Hajdari, der blev uddannet som fysioterapeut i sommeren 2022.

Med tilgangen af de to højrebacks Maria Holm og Sara Madsen, venstrefløjen Maja Edling Lauritsen, de to bagspillere Andrea Jacobsen og Marigona Hajdari og målvogter Sophie Amalie Moth suppleret med spillere fra egne rækker som eksempelvis Isabella Poulsen, er ligatruppen intakt til den nye sæson.