Lørdag eftermiddag kl. 15.00 sætter alle 12 ligaklubber punktum med sidste spillerunde i  grundspillet. Det meste er afgjort, og resultaterne kan kun give nogle meget små forskydninger – om nogen overhovedet. Slutspilsholdene er fundet på de otte øverste pladser, og Ajax har længe ligget som den direkte nedrykker.

-For os gælder det om at vinde og håbe på, at FC Midtjylland slår Team Esbjerg. Det kan så måske give os muligheden for at få et wild card til Europa-Cup’en. Og den mulighed jagter vi, siger Silkeborg-Voels cheftræner Jakob Andreasen.

Han ønsker heller ikke at spare nogle spillere i den sidste kamp i grundspillet, selv om klubben for flere kampe sidste sikrede sig slutspilspladsen.

-Vi spiller med stærkest mulige opstilling og doserer spillerne i træningen. Der kommer også en landsholdspause nu inden slutspillet, siger Jakob Andreasen.

Silkeborg-Voels slutspilspulje ( placeringerne 2-3-6-7) ser således ud nu: Odense, FC Midtjylland, Team Esbjerg og Silkeborg-Voel.

-Det er en barsk pulje, men vi har spillet virkelig stærkt i år og kun tabt til København og Odense siden nytår. Med slutspillet siger vi også farvel til flere af vore profiler som Jette Hansen, Anna Sophie Okkels og Stine Skogrand, siger træneren.
Dermed lægger han op til, at de spillere skal have den bedst tænkelige afsked med klubben.

Men her og nu gælder det om at slutte grundspillet godt af i Holstebro, der akkurat ikke nåede med i slutspillet og som ikke har meget – udover æren – at spille for lørdag eftermiddag.

Ligaholdene mødes således i sidste runde af grundspillet:

Team Tvis Holstebro – Silkeborg-Voel
Nykøbing Falster – Aarhus
Viborg HK – Randers
København – Ajax
Team Esbjerg – FC Midtjylland
Ringkøbing – Odense

Alle kampe spilles kl. 15.00.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com