Status efter første uge med Silkeborg-Voel og partneres indsamling til Knæk Cancer er, at klubben med hjælp fra ligadamerne og sponsorer har indsamlet 6077 kr., og der er fortsat produkter i auktionen for mere end 8000 kr. i markedsværdi.

Alene ligadamernes hjemmebag solgte for over 4500 kr. fredag aften i pausen af Silkeborg-Voels hjemmekamp mod Randers HK.

Til dette formål havde klubbens ligadamer bagt kager, som blev solgt i pausen af kampen, og der gik ikke mere end godt fem minutter, før alle syv kager var revet væk. Prisen var valgfri, og man kunne både betale kontant eller med MobilePay.

Det samlede beløb for kagesalget endte på 4526 kr., mens der med de afsluttede auktioner og sms-donationer er samlet i alt 6077 kr. ind til Knæk Cancer.

Det var Louise Ellebæk, der stod for kagesalget for klubbens sponsorer i pausen, da hun desværre selv er skadet og ikke kan bidrage på banen i disse uger. Ellebæk havde selv bagt en af kagerne og var glad for at kunne støtte indsamlingen på den måde.

– Jeg har valgt at bage en kage til dette arrangement, da jeg det går til et rigtig godt formål. Jeg tror, at vi alle kender en, der er eller har været ramt af sygdommen – og desværre er det ikke alle, der vinder kampen. Jeg synes derfor, det er rigtig vigtigt at støtte op om, så vi sammen kan knække cancer, siger Louise Ellebæk.

Udover Louise Ellebæk havde også Sofie Bæk Andersen, Jane Schumacher, Andrea West Bendtsen, Susann Müller, Rikke Iversen og Emilie Ytting bagt en kage til formålet. 

– Jeg er stolt over, at vi som håndboldklub sætter fokus på Knæk Cancer og prøver at samle så mange penge ind som muligt. Det får os til at stå tættere sammen, og måske det også var noget af det, vi tog med på banen. Jeg bagte en kage til Knæk Cancer indsamlingen, fordi det er en god sag, som jeg selvfølgelig vil støtte op om. Hver en krone tæller, så vi kan komme denne forfærdelig sygdom til livs, siger Jane Schumacher.

Silkeborg-Voels indsamling løber indtil fredag middag, hvor klubben løbende smider produkter på Facebook til åben auktion.

RedOffice ABSJ Kontor er blandt de partnere, der er stemplet flot ind i indsamlingen og har doneret produkter til en samlet værdi af 8600 kr. Et par af gaverne er allerede solgt, mens resten er på auktion indtil fredag.

Se alle dem lige her og send dit bud. Auktionerne kommer også løbende på Facebook og løber alle indtil fredag. 

Til alle gaverne, der bliver solgt på auktion i løbet af den næste uges tid kommer to billetter til Silkeborg-Voels næste hjemmekamp tirsdag den 30/10 kl. 19.30 (modstanderen her er Herning-Ikast).

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com