Silkeborg-Voels Liga damer havde ingen problemer med at gå videre fra femte runde i pokalturneringen Santander Cup, da det tirsdag aften blev en sejr på 33-20 over serie 1-holdet fra Team Favrskov.

-Vi stillede med hele ligaholdet, der spillede de første 10 minutter. Derefter supplerede vi op med spillere fra 2. divisionsholdet og vores U18 ligahold, der reelt selv kunne have vundet den kamp, siger ligatræner Jakob Andreasen.

Dermed fik flere af U18-spillerne lov til at fornemme, hvordan det var at spille sammen med seniorer-spillerne på liga-niveau.

-Det var en hyggelig oplevelse uden pres på os, og Favrskov havde gjort meget ud af kampen og havde sørget for en god ramme om kampen, siger Jakob Andreasen.

Silkeborg-Voels liga-modstander på lørdag, Ringkøbing, var i Silkeborg, i Santander Cup, og vestjyderne vandt sikkert 44-11 over Silkeborg IF’s 3. divisionshold.

– Selv om vi er sikre på slutspillet, går vi “all in” mod Ringkøbing for at få en sejr på lørdag, siger Silkeborg-Voel-træneren.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com