Bjerringbro-Silkeborg og Silkeborg-Voel KFUM arrangerer messe 2.-3. maj 2015 i JYSK Arena.

Målgruppen er primært private, og målsætningen er at en så stor del som muligt af standholdere skal findes i lokalområdet. Projektet ledes af Per Rasmussen, kommerciel direktør i Bjerringbro-Silkeborg og Mikael Bak, salgschef i Silkeborg-Voel KFUM.

– Initiativet skal ses som en naturlig overbygning af det gode samarbejde, der eksisterer mellem os. Samtidig er begge klubber blevet kontaktet af flere sponsorer og mangeårige samarbejdspartnere, der gerne ser os løfte opgaven. Den udfordring tager vi gerne op, da vi i flere år selv har leget lidt med tanken, fortæller Per Rasmussen, der bakkes op af Mikael Bak.

– Begge klubber har et stort netværk i lokalområdet. Vores tilgang er baseret på tæt kontakt og positiv dialog, så vi lytter altid til konkrete forslag og ønsker. Personligt synes jeg også, at Silkeborg fortjener en messe, der er lokalt forankret med et bredt udbud af lokale standholdere, så vi glæder os til at præsentere konceptet, siger Mikael Bak.

Markedsføringen af messen bliver massiv gennem brug af begge klubbers medier, og samtidig laves der en messeavis med et oplag på 60.000. Navnet bliver MessenSilkeborg, og indholdet bliver rettet bredt mod private forbrugere.

– MessenSilkeborg skal ikke fyldes op af store outletstande fra andre landsdele. Vi vil rigtigt gerne sørge for, at konceptet bliver attraktivt for lokale virksomheder, der gerne vil i kontakt med nye og eksisterende kunder til årets største og bedste messe i Midtjylland, siger Per Rasmussen, kommerciel direktør i Bjerringbro-Silkeborg.

Silkeborg-Voel KFUM er én af moderklubberne for Bjerringbro-Silkeborg, og på damesiden har Voel et hold i ligaen, der ligger godt placeret efter oprykning før denne sæson. De flotte resultater har nu resulteret i direkte tv-transmission fra dobbeltstævne i JYSK Arena lørdag d. 22. november, hvor Silkeborg-Voel KFUM tager imod Ringkøbing, mens Bjerringbro-Silkeborg er part i et lokalopgør mod HC Midtjylland.

– Sådan en mulighed dukker ikke op hver dag, og det er en stor fordel at vi i en by på Silkeborgs størrelse kan levere sportslige oplevelser, der gør sig fortjent til over 4 timers tv. Vi samarbejder om at få størst mulig eksponering af begge klubber, vores sponsorer og JYSK Arena. MessenSilkeborg er endnu et eksempel på en event, hvor Bjerringbro-Silkeborg og Silkeborg-Voel KFUM har fælles interesser, forklarer Mikael Bak, salgschef i Silkeborg-Voel KFUM.

Samme weekend arrangerer Silkeborg-Voel KFUM kæmpe julefrokost med over 1000 gæster. Så der er muligt at kombinere tophåndbold med god mad, stand up med Mick Øgendahl og live musik.

Se mere her: MessenSilkeborg

 

Kontaktperson

Mikael Bak
28575842
mb@silkeborg-voelkfum.dk

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com