Tirsdag aften spillede ligaholdet sæsonens sidste kamp. Det var en pokalkamp mod AGF, som netop er rykket ned i 3. division. De århusianske piger ydede god modstand i første halvleg, men efter pausen viste de grønne piger, hvem der var de stærkeste. Sejren blev på 29-17 efter en føring ved pausen på 13-10.

Det var tydeligt at pigerne har holdt ferie siden de sluttede slutspillet mod Tvis. Der skulle lige bankes noget rust af, og det benyttede de århusianske piger sig af. De fulgte godt med i kampens start og var foran med 5-4, inden de grønne for alvor fik tag i opgøret. I første halvleg fulgtes de to hold nogenlunde ad inden Voel trak fra i de sidste minutter.

Efter pausen viste de grønne, at der var klasseforskel på de to hold. Der skulle gå 15 minutter inden hjemmeholdet fik scoret det første mål i anden halvleg, og da have Voel scoret 10 gange, og da var opgøret afgjort. Forsvaret fik for alvor fat og bagude lukkede Sara Kececi af.

De grønne var i noget nær stærkeste opstilling, dog spillede Jette Hansen kun med i forsvaret og AC måtte gå ud efter få minutters spil med et trælår.

Simone Böhme sluttede sine tre år i den grønne trøje af med at blive topscorer med otte scoringer. Camilla Maibom fulgte godt efter med syv mål.

Holdet er nu klar til ottendelsfinalerne, som spilles sidst i august måned.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com