Efter 10 minutters spil viste haluret i Torsted Hallen 1-8, og så var aftenens opgør mellem nyoprykkerne til 1. division fra Horsens HK og Silkeborg-Voel KFUMs ligadamer i realiteten afgjort. Slutcifrene blev 19-32, og dermed kunne Voel slutte sæsonen som den blev begyndt, nemlig med en sejr i Santander Cup.

De grønne piger startede som lyn og torden, og det tog fuldstændig pusten fra hjemmeholdet. De gulklædte horsenspiger kunne slet ikke følge med i det tempo. der blev sat for dagen. Angreb på angreb rullede frem mod horsensmålet og i den anden end sørgede et godt forsvar og en sikker sidste skanse i Stine Bonde for, at at holde målscoringen nede.

Stille og roligt udbyggede Voel føringen anført af blandt andre Michaela Ek og Amanda Brogård på fløjene. Ved pausen førte de grønne med 18-9, og første halvleg huskes ud over de mange mål for en skade til Ida Sylvest, da faldt uheldigt ned. En træls måde at slutte karrieren i Voel på for hende

I anden halvleg slog de grønne lidt op i banen, og hjemmeholdet kom bedre med uden de dog på noget tidspunkt nærmerede sig de grønne. Når Horsens kom lidt for meget med, så skruede pigerne tempoet op igen og satte tingene på plads. Især Sofie Bæk Andersen var ustyrlig i en anden halvleg, der blev lidt mere jævnbyrdig end første.

Den store føring gav også Jakob Andreasen og Mathias Madsen mulighed for at eksperimentere lidt med alternative opstillinger, ligesom der blev plads til Sara Kececi i målet.

– Det var en fin måde, at slutte af på,og de piger, der nu stopper i klubben, fik mulighed for at slutte godt af.Nu kan vi holde en velfortjent ferie i en periode inden træningen genoptages i maj måned, sagde en tilfreds Jakob Andreasen efter kampen.

Topscorer for de grønne i aften blev Sofie Bæk Andersen med otte mål – Trine Troelsen fulgte lige efter med syv træffere.