I uge 32 står den på lidt mindre træning end de forgangende uger for ligatruppen. I denne uge har de nemlig byttet deres vante rolle som spiller ud med trænerrollen. Til at hjælpe sig har de omkring 20 spillere fra klubben U14-U18 drenge og pigehold.

Silkeborg-Voel KFUM arrangerer som altid håndboldskole i uge 32. Her har cheftræner Jakob Andreasen indvilliget i at lade pigerne hjælpe 2 dage i løbet af ugen. Det betyder også, at de “slipper” for deres fysiske træningpas om formiddagen, men der holder ved deres haltræninger.

“Når man er en forening, som vi er i Voel, så bliver vi også nødt til at give lidt tilbage til kluppen. Det gør vi blandt andet ved at lade dem være træner på håndboldskolen 2 dage. Det er en vigtig del af håndboldskolen, at pigerne besøger den og samtidig gør det også, at de kommer tættere på moderklubben. Lige pludselig står de ansigt til ansigt med de piger og drenge som skal heppe på dem i weekenderne og lærer nogle af dem tricks, som de måske ser når de følger ligatruppen”.

Ugen for pigerne er således, at hjælper mandag og torsdag på håndboldskolen, og har efterfølgende et træningspas. Tirsdag d. 4/8 bliver der spillet træningskamp i Voel Hallerne mod SK Århus med kampstart klokken 16.00. Onsdag har de et dobbeltpas med fysisktræning om formiddagen og haltræning om eftermiddagen. Weekenden byder på selvtræning i form af løb og styrke._MG_0043

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com