Silkeborg-Voels U16 piger starter lige på og hårdt i Ligaen med en udekamp onsdag aften mod Skanderborg, der er seedet etter i Jylland. Silkeborg-Voel er seedet toer i Jylland, hvor der kun findes den ene Liga-pulje.

” Vi mødte Skanderborg to gange til Jule-Cup’en i Bording. Det blev en sejr og et nederlag. Vi skal se at få styr på deres kontrafase, men Skanderborg er et hold, der er godt besat på alle pladser”, siger Silkeborg-Voel-træner Tor Mathiassen.

Han er optimistisk før den kommende halvsæson i Ligaen.

” Vi er ved at være der, hvor vi skal være, efter vi startede sæsonen med flere nye spillere. Vi spiller fornuftigt angrebsspil, og i forsvaret kan vi variere og også spille offensivt. Vi skal stadigvæk arbejde med at få gang i en bedre kontrafase, selv om vi har scoret mange mål før jul. Mest af alt skal vi undgå de udfald i kampene på 10-15 minutter, som vi har haft”, siger Tor Mathiassen.

Før jul tabte holdet begge opgør mod HEI/VRI, som også er med i Ligaen. Desuden er Herning-Ikast et godt hold med flere spillere fra den gode Bording-årgang 2003 suppleret med elever fra ISI. Mejdal/Halgård består af flere førsteårs U16-spillere, men dog med en god fysik. Det sidste hold i puljen i Viborg HK:

” Vi går en spændende halvsæson i møde. Ingen af holdene går ubesejrede igennem turneringen, som jeg forventer bliver meget tæt. Skanderborg, HEI, Herning Ikast og Silkeborg-Voel bejler til de første fire pladser, men Mejdal/Halgård kan sagtens drille de bedste, mens jeg anser Viborg for at være det svageste hold efter at have mistet en af sine bedste spillere”, siger Tor Mathiassen.

Kampen i Skanderborg er onsdag den 9. januar kl. 19.45.