Lokalopgøret i Ikast bød på alt det, et brag skal: spænding, intens fight, flotte mål og store redninger.

Det blev en tæt kamp, hvor føringen skiftede hos de to hold. Pausestillingen 12-13 cementerede kampens intensitet og tæthed. Den største føring i kampen skulle findes 48 minutter inde i 2. halvleg, hvor udeholdet over flere gange førte med en 3 mål. 9 minutter før tid viste haluret stillingen 23-26, men Silkeborg-Voel KFUM formåede ikke at køre sejren hjem. Med 20 sekunder tilbage tilkæmpede Herning-Ikast Håndbold sig til en udvisning til Silkeborg-Voel KFUM samt et straffekast, som Helene Fauske sikkert scorede på til stillingen 29-28. End ikke 15 sekunders angreb og et frikast efter slutfløjt, taget af Louise Ellebæk, kunne ændre ved kampens resultat: 29-28 i en meget tæt affære i det midtjyske.

Næste kamp for Silkeborg-Voel KFUM er på hjemmebane i JYSK arena fredag d. 24/1. Her kommer Horsens HE på besøg. Kampen fløjtes op kl. 19.00.

Vidste du, at…
1) Første kamp i 19/20-sæsonen mellem Silkeborg-Voel KFUM og Herning-Ikast Håndbold sluttede 35-26 i Silkeborg-Voel KFUM’s favør?

2) Filippa Idéhn igen stod en flot kamp i målet? Hun sluttede kampen af med en redningsprocent på 41 %.

3) Især Helene Fauske gjorde ondt på Silkeborg-Voel KFUM’s forsvar? Hun spillede en storkamp, hvor hun formåede at sætte bolden i mål hele 14 gange – heraf 5 stk. på straffekast.