Silkeborg-Voel sled sig til den anden sejr i denne sæson, da det blev 25-27 på udebane over Skanderborg.

Ved pausen var stillingen 8-12.

“Der var ro på til sidst, og vi førte med fire mål med fem minutter igen. Jeg var ikke så bekymret, og det var en god sejr at tage til Aarhus med  til næste kamp på mandag”, siger træner Jakob Andreasen.

Han samler spillerne til træning og taktikmøde søndag.

“Og så vi klar til at møde Aarhus”, siger træneren.

Flere spillere bød ind for at sikre sejren.

Julie Jensen spillede en god første halvleg, og der var flere af de nye spillere, som viste sig frem”, siger Jakob Andreasen.

Især venstrefløjen Anna Lillesø greb chancen og blev topscorer med seks mål på blot otte forsøg.

Eira Aune spillede sig flot op i anden halvleg og fik scoret fem mål på seks forsøg. Desuden havde hun flere målgivende afleveringer.

Line Skak var træfsikker fra stregen med tre mål på tre forsøg. Desuden fik hun tilkæmpet sig to straffekast og var stærk i paradespillet i forsvaret.

“Desuden fik hun sat nogle gode screening og gav plads til de andre spillere”, siger Jako Andreasen.

Stine Bonde stod en forrygende første halvleg med 54 i redningsprocent. Hun blev skiftet ud kort efter pausen med Eli Raasok, der dog ikke fik fat. Stine Bonde kom tilbage og sluttede på en redningsprocent på 35.

BAMBUSA Kvindeligaen
Skanderborg- Silkeborg-Voel 25-27 (8-12)
Topscorer, Skanderborg: Stine Baun Eriksen 6
Målscorere, Silkeborg-Voel: Anna Lillesø 6, Eira Aune 5(1), Lea Hansen 4, Julie Jensen 4(1), Line Skak 3, Jane Schumacher 2, Mahilde Kristensen 2, Annika Jakobsen 1
Udvisninger: Skanderborg:Mathilde Storgaard, Caroline Rasmussen, Caroline Rasmussen , Silkeborg-Voel: Line Skak, Eira Aune
Stillinger undervejs: 0-2, 1-4, 5-4, 5-6, 6-7, 7-10, 8-11, 11-13, 15-17, 16-19, 19-23,20-25, 23-27, 25-27