Ni mål scorede Mathilda Lundstrøm, der blev kampens spiller.

Hvor længe kan det blive ved. Man kniber sig i armen, men det er rigtigt. Silkeborg-Voel vandt sin syvende sejr i træk, da holdet vandt det, som er blevet kaldt “Slaget om Søhøjlandet”, med 33-28 over Skanderborg.
Det var dog først til syvende og sidst, at sejren blev sikret, for gæsterne fra Skanderborg gav reelt aldrig op.
10 minutter før tid var stillingen 28-27, men et målvogter-skifte fra Stine Bonde, der havde gjort det godt i 1. halvleg, til Sophie Moth viste sig at være en god investering. Sophie Moth diskede op med redninger på stribe, deriblandt af et straffekast. Hun reddede fem ud af otte afslutninger. Dermed en redningsprocent på 62.
Angrebsmæssigt strålede Mathilda Lundstrøm med ni mål i alt. Hun blev fortjent kampens spiller hos hjemmeholdet.
Hun scorede til 29-27, Maja Edling fulgte op på straffekast til 30-27, Karen Klokker og Maria Holm fulgte trop med scoringer, og dermed kom sejren hjem med cifrene 33-28.
Skanderborg startede kampen bedst og kom foran med 1-4, inden der kom mere bid i hjemmeholdet. Men først efter 13 minutter blev der balance på måltavlen ved 6-6.
Det blev til flere kontraangreb, og Mathilda Lundstrøm scorede fem gange i første halvleg, der sluttede 16-14 efter flere føringer på to-tre og endda fire mål til Silkeborg-Voel.
Stine Bonde vogtede målet og havde flere afgørende redninger, deriblandt af et straffekast. Hun havde en redningsprocent på 39 i første halvleg.
Cheftræner Peter Schilling Laursen kunne påny glæde sig over en sejr. Det bliver man som bekendt aldrig træt af.
“Jeg var ikke bekymret, selv om vi kom bagud i starten. Vi vidste, hvad Skanderborg kom med. I starten overholdt vi ikke alle vores aftaler, og vi gav for store chancer væk. Skanderborg løber på alt, så det blev også en kamp med fart og fejl. I dag var det ikke så vigtigt, om et blev flot og poleret. Det var, at vi skulle have en sejr til sidst.”
“Så længe vi holder den kørende hele kampen, så vidste vi godt med den selvtillid, som vi har lige nu, så skulle den nok tippe over til vores fordel”, siger Peter Schilling Laursen.
Han roser Sophie Moths indhop i kampens slutfase.
“Hun har virkelig lavet mange gode indhop. Stor ros til den måde hun har gjort det på. Hun har siddet ude i 50 minutter, og så går hun ind og har fem redninger. Det var helt kampafgørende”, siger cheftræneren.

Comeback til Mathilde
Midt i første halvleg gjorde Mathilde Kristensen comeback efter barselsorlov og genoptræning. Det styrkede forsvaret i Andrea Jacobsens fravær. Hun blev skadet i den seneste kamp mod København.
Desuden sad Natasja Andreasen fortsat ude med sin skade.
Mathilde Kristensen strålede efter sejren, som hun havde bidraget til med to mål foruden forsvarsindsatsen.
“Det var dejligt. Men jeg kan godt mærke, at jeg skal vænne mig til timningen, men jeg synes, det var ok. Det gælder nu bare om at blive helt klar, for jeg er jo ikke der, hvor jeg var. Jeg må bare spille mig i form til slutspillet”, siger Mathilde Kristensen, der supplerede godt for Karen Klokker.
Hos Skanderborg blev kampens spiller Line Berggren Larsen.
Kampens højdespringer hos Silkeborg-Voel blev Marigona Hajdari.

Kvindeligaen
Silkeborg-Voel – Skanderborg 33-28 (16-14)
Målscorere:
Silkeborg-Voel: Mathilda Lundstrøm 9, Maja Edling 4, Maria Holm 4, Andrea West Bendtsen 4, Maja Laursen 3, Marigona Hajdari 3, Mathilde Kristensen 2, Thea Rasmussen 2, Sara Madsen 1, Karen Klokker 1.
Skanderborg: Line Berggren 9, Emilie Rosborg 5, Laura Holm Andersen 4, Henriette Hansen 3, Verona Rexhepi 2, Sarah Kirkeløkke 1, Emilie Bech 1, Stine Opstrup Kristensen 1, Clara Bang 1, Sofie Stenholt 1.
Udvisninger:
Silkeborg-Voel: Thea Rasmussen, Marigona Hakdari
Skanderborg: Mathilde Storgaard, Sarah Kirkeløkke 2×2
Stillinger undervejs: 1-4, 6-6, 8-6, 11-9, 14-10, 16-12, 16-14, 18-15, 20-16, 21-20, 25-22, 28-27, 30-27, 32-28, 33-28

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com