I kampen mod København Håndbold, fik Camilla Maibom et vrid i sin venstre skulder, og det kommer desværre til at holde hende ude af banen, formentligt helt frem til årets sidste kamp, som er mod Viborg HK.

Det er en lidt uvant situation for den elegante playmaker, der ikke før for alvor har prøvet at være langtidsskadet, og hun skal lige vænne sig til meldingen.

– Det er lidt uvant for mig, fordi jeg plejer at holde mig fri for de værste skader, så jeg skal lige have tankerne til at falde på plads. Det er først i denne uge, at vi fandt ud af hvad der var galt, så der har også været en lang periode op til, hvor det har været lidt uvist, siger Camilla Maibom til silkeborgvoel.dk og fortsætter:

– Det er ledlæben i venstre skulder der er blevet beskadiget, og for en håndboldspiller, er det ikke nogen god skade, da det er den del der stabiliserer hele skulderleddet. Eneste positive er, at det er venstre skulder og ikke højre, fordi havde det været tilfældet, så havde sæsonen været slut for mit vedkommende. Så nu gælder det bare om at holde humøret oppe, og så forhåbentligt være tilbage sidst i december mod Viborg.

Så mens det nu står på genoptræning og en periode uden håndbold, så er det til gengæld blevet til en ansættelse på Silkeborg Sygehus som sygeplejerske, og det tager lige nu fokus væk fra skaden, i hvert fald noget af tiden.

– Jeg er rigtigt glad for at være kommet i gang, efter at jeg blev færdig som sygeplejerske i sommers, og heldigvis er både klubben og sygehuset meget fleksible, så det hele kan gå op i en højere enhed. Jeg synes det er fedt at få prøvet de ting af, som jeg er uddannet til, men der er da ingen tvivl om, at det er lidt af et puslespil for at få det hele til at gå op i sidste ende. Jeg har derfor også valgt at arbejde i Silkeborg, så det i forhold til træning, er lidt lettere og på kampdage, har jeg også altid fri, så det fungerer faktisk fint, konstaterer hun.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com