Efter to sæsoner i Silkeborg-Voel, er det nu slut for Camilla Maibom i den grønne trøje, da hun efter denne sæson har valgt at tørne ud for en ny klub.

Camilla Maibom kom til Silkeborg-Voel fra Nykøbing Falster efter oprykningen til Primo Tours Ligaen, og var i første sæson et vigtigt omdrejningspunkt på playmaker-positionen, hvor hun på flotteste vis servicerede Jette Hansen og Anne Cecilie La Cour på back positionerne, hvilket gjorde dem til ligaens mest målfarlige back-duo.

Denne sæson har desværre budt på skader, og derfor har hendes sidste sæson været lidt mere broget, men det er alligevel med en vis portion ærgrelse, at hun nu forlader klubben.

– Jeg havde gerne set Camilla Maibom fortsætte, men har også fuld forståelse for at hun nu vil prøve lykken et andet sted, med udsigten til knap så meget spilletid som udgangspunkt i Silkeborg-Voel, siger Jakob Andreasen og fortsætter:

– Camilla er et rigtigt klubmenneske og har på kort tid formået at sætte sit klare aftryk på klubben og holdet. Hun har betydet rigtigt meget for opbygningen efter vores oprykning, og har til fulde levet op til de forventninger vi havde til hende, både på og uden for banen. Desværre for hende og os, har denne sæson være lidt op og ned for hende, men det ændrer dog ikke ved at vi har været meget glade for Camilla som person og hendes tilgang til håndbold, og ønsker hende alt det bedste frem over.

Hovedpersonen selv ser tilbage på tiden i Silkeborg-Voel med stor tilfredshed, men glæder sig samtidig til de nye udfordringer der nu venter.

– Jeg har været super glad for at være i klubben og er stolt over det vi har opnået, især i den første sæson, hvor vi jo kom fra baghjul og overraskede alt og alle med en slutspilsplads. Denne sæson har desværre været hæmmet af en skulderskade, der har gjort at det er blevet til knapt så meget spilletid som forventet, men jeg synes jeg er kommet stærkt tilbage, siger Camilla Maibom og afslutter:

– Jeg ser meget frem til mit skifte, som jeg tror og håber på kan skubbe mig endnu videre i min udvikling, og ser frem til nye udfordringer i nye omgivelser.

Hvor Camilla Maibom skal spille fra næste sæson, men det forventes at blive afsløret i nærmeste fremtid.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com