I går blev sæsonen skudt i gang med en sikker sejr på 33-27 over Ringkøbing Håndbold i 1/8 finalen i Santander Cup, og en af dem der særligt lyste op i Rofi-Centret var Maja Laursen på venstre fløj, der med otte mål blev både topscorer og kåret til kampens spiller efterfølgende.

Maja blev flere gange sendt afsted i kontrafasen, men også i det stationære spil var hun træfsikker, og det var da også en glad fløjspiller, som efter kampen kunne gøre status.

“Det var dejligt at komme godt i gang, og det er jo altid rart når tingene fungerer for en. Jeg synes vi spiller en fin kamp, og forud for kampen mod SønderjyskE på tirsdag, så synes jeg det ser godt ud, og det føles godt, hvilket jeg også føler man kan se i kampen, hvor vi får løbet rigtigt meget, som vi jo gerne vil og får en del kontramål”, lyder det fra Maja Laursen.

Man kunne, især i starten af kampen, godt fornemme, at det er først på sæsonen, og den følelse havde Maja også efter kampen.

“Vi skulle lige finde fornemmelsen af hinanden, der er en del nye spillere der lige skal spilles ind, men jeg synes vi hurtigt fandt rytmen, og så var vi lige en tand bedre end Ringkøbing. Nu er vi et skridt videre mod Final4, som vi sigter højt efter i denne sæson, og vi satser klart på, at det lykkes for os i år”, kommer det storsmilende fra Maja.