Søndag eftermiddag var Silkeborg Voel i strid modvind ude mod Søndermarkens IK.
Da kampen bliver fløjtet i gang står Voel spillerne og ønsker hinanden god kamp. Søndermarken derimod, de var klar til kamp så de skød på mål fra midten, heldigvis var skuddet dårligt placeret for ellers var det gået i det tomme Voel mål. Så var kampen ligesom i gang for hjemmeholdet, men for Voel kom kampen aldrig i gang. Dertil var styrke forholdet alt, alt for stort denne eftermiddag. Voel blev fejet ud af banen i de første 30 min. af kampen. Der var ikke meget der ville lykkes og med den manglende succes forsvandt den rest af motivation der måtte have været tilstede. At kampens dommere så til tider havde nogle foruroligende dårlige kendelser gjorde første halvleg tragikomisk. Da halvlegen endelig sluttede var stillingen 18 – 9.
Efter pausen forsatte denne uhyggelige håndboldkamp. Søndermarken lod nogle af de bærende kræfter få nogle pauser, men lige lidt hjalp det for Voel. Det var slet og ret ikke deres dag, der blev forsøgt, men uden det store held og set udefra så det mere og mere forkrampet ud. Endelig efter 60 min. forfærdenligheder blev kampen fløjtet af med en meget fortjent sejere til Søndermarkens IK på 34 – 21.
Aldrig har jeg set magen til rod og ligegyldighed på en håndboldbane. Jeg vil så gerne forsøge at finde nogle lyspunkter, men hold da maule hvor var der langt imellem, her er mine bedste bud fra kampen: Juliane Ostenfeldt var tilbage efter en længere tids skadepause, det er dejligt. Der var ingen der blev skadet i opgøret. Trine Knudsen og Kathrine Mikkelsen forsøgte at få gang i spillet, men det var rigtig meget op ad bakke. Og sidst men, ikke mindst det regnede da ikke i hallen. Herfra kan der kun lyde et lettelsens SUK, for nu kan det ikke blive ringere. Så på med vanten piger, der er optur i sigte.
Kampens Silkeborg Voel mål blev scoret af: Trine Knudsen 6 (1), Kathrine Mikkelsen 4 og Juliane Ostenfeldt 4 (1), Christina Truelsen 3, Maj Rytter 2, Maja Kloborg og Signe Georgi 1. Og Sara Kececi 9 (1) og Randi Aalbæk 3 redninger.
Vurdering af hal: 3* (brugbar)
Vurdering af dommere: 0* (ikke egnet til at dømmer på dette niveau)
Vurdering af publikum: 2* (de 8 – 10 fremmødte voligans kunne gøre mere)

Kampen er set og vurderet af Verner Sørensen